essraacar Bursa’da yaşayıp devlet hastanesine giden var mı? Ben Yıldırım da yasıyorum randevu bulamıyorum asla
ogrencianne35 essraacar şevket yılmaz a gidiyorsanız sabahtan 7.30 da sıra vermeye başlıyorlar ama 6 da gidip orada beklemeniz lazım. her zaman aynı doktora da denk gelemiyorsunuz sürekli farklı asistanlar ilgileniyor ben tarama testimi orada yaptırdım ordan biliyorum
Ozge1123 essraacar ben kestele gidiyorum sibel hanıma ama bu ay randevu bulamadım bakalım 28inde güncelleniyor dediler bakıcaz inşallah bulurum. Şevkete gidersen sabah çok erken gidip sıra alabiliyorsun hamilelere öncelik tanıyorlar.
Ey_ser essraacar bende şehir hastanesine gidiyorum bir çok doktorun kapısının önü bom boş bilerek randevu vermiyorlar pandemiden dolayı sanırım. 39 haftalık oldum bir aya iki aya gel diyip diyip durdu doktorum
essraacar ogrencianne35 tesekkür ederim 2 defa gittim söylediğiniz gibi ikisinde de asistanlar ilgilendi belirli bir doktora gitmek istiyorum
_sena_ essraacar randevu alıp gidiyorum ve her gittigimde orda sibel hanım çok tatlı ilgili bi doktor memnunum ben canım
QOH Biz Bursaya taşınalı 1 ay oldu,kendime doktor buldum memnun da kaldık fakat doğum için hastane bakıyorum.Sezeryan istiyorum var mı tavsiye edebileceğiniz?
Buketkucuk QOH ben hayat hastanesine gidiyorum normal düşünüyorum kısmetse ama sezeryanda olsa orada olacak memnunum giden herkes memnun
_sena_ essraacar ben sık sık kontrol ediyorum illa ki denk geliyor canım çok dolu randevuları arada bir gun açılınca hemen alıyorum
Ozge1123 _sena_ ya bu aralar baktın mı hiç ben bulamadım 28inde bak demişti sibel hanım bulabilirmiyim bakalım
_sena_ Ozge1123 Benim yarın randevum canım gidicem inşallah. Ama ay sonu geldi ya simdi mutlaka açılır saat 4 te gir bak her gun alarm kuruyordm ben unuturum diye 😂yoksa cok zor
Ozge1123 _sena_ yaa ne güzel aynı haftalardayız seninle doktorla konuştuktan sonra yazarmısın ne dicek doğumla ilgili sorcam demiştin 🙈😊