Sisiko eminesergenn çalıştığım yere söylüyorum kargoları getiren kuryelerle kanka olduk artık abi bu defa ne aldın yine diyor 😂😂 bitmiyor dahada bi ton gözüme kestirdim 🤪🤪🤪
asrin25 eminesergenn offf olmaz mi ya hala doymadım ;)))) ne görürsem bakıyorum hem çocuğa hem kendime pijamalarim geldi harika birisini dayamayip kullanmaya başladım ;))) sanırım bu kaç tane daha alacağım çok rahat hemde hamiş hamiş güzel duruyor ;)))
asyahumam asrin25 pijamaları nerden aldın cnm ben daha kendime hiçbir şey almadım çocuktan sıra gelmiyor 😂
Bernie Peki magazaya girip 3-5 sey begenip,sonrada aralarindan secerken,kararsiz kalip,kararsizliginiza sinirlenip, hepsini birakip cikiyormusunuz benim gibi 😁😆
yesilkahve asyahumam kesinlikle katılıyorum 😄 her seferinde eşime bir daha almak istersem bana izin verme diyorum ama durduramıyor beni. Dün kıyafetlerin etiketlerini keseyim dedim bu kadar almış mıyım diye şaşırdım, daha da kargodan gelecekler var annemin aldıkları var.. Ama her ay bir sonraki ay da kendime pijama falan alırım diyip erteliyorum 😄
asyahumam yesilkahve aynen ben de öyle hiç bir şey almadım daha kendime ne pijama ne çamaşır 😀 bu gidişle biz doğumda ne giyeceğiz blmyrum 😂 son üç ayim kaldi bir daha ay alayım diyorum insalalh 😍
asrin25 asyahumam lohusam.com dan aldım canım giymeye başladım bile ;))) bak bak güzel şeyler var diğer arkadaş post acmis ona oradan link verdim bak sende