asyahumam eminesergenn 6 aydır kendime kıyafet vs olsun çöp bile almadım ama çocuğa her ay 500 liralık alisveris yapıyorum 😂 eşim diyor yine ne sipariş ettin ama al al bitmiyor kiii daha bir sürü eksiği var 🤗
BegumIscanTunc eminesergenn aa bu ben 😂 eşim artık illallah etti ama napim dayanamıyor minnoş minnoş görünce içim gidiyor
eminesergenn asyahumam Ayyy evet daha bir ton alacak şey var liste yaptım ama listeden olmayanı alıyorum hep 😂
yesilkahve asyahumam kesinlikle katılıyorum 😄 her seferinde eşime bir daha almak istersem bana izin verme diyorum ama durduramıyor beni. Dün kıyafetlerin etiketlerini keseyim dedim bu kadar almış mıyım diye şaşırdım, daha da kargodan gelecekler var annemin aldıkları var.. Ama her ay bir sonraki ay da kendime pijama falan alırım diyip erteliyorum 😄
iremgun eminesergenn ben şu an sadece liste yapıyorum henüz alışveriş kısmına geçmedim haftaya inşallah detaylıyı atlatayım bir iki ufaktan başlayacağım🤗🤗 liste o kadar uzun ki ne zaman halledeceğim bilmiyorum.
idiloska Evet olmaz mı, bir sürü tulumu zıbını var dayanamıyorum alıyorum. Müslin almam gerek, bir de biberon seti ve banyo seti
eminesergenn idiloska ben marketleri de takip ediyorum hem kaliteli aynı ürünler hemen ucuz tavsiye ederim biberon müsln bezleri ni marketlerden aldım ben
Mom040 Ben susayım da kredi kartım konuşsun. Bugüne kadar kredi kartı kullanmaktan çekinen ben, maaşımı tüketen sıpa yüzünden kredi kartıyla yoldaş oldum.
GamzeBaz eminesergenn hayır yok ben kendimi şartlıyorum mesela Bi bardak mı var 2.ci olmasına gerek yok işlevi aynı 😁5 tane pantolonum 6 tane tsort ve 2 gomlek var yazlıgım onun dsnda evde gydgm 4 tane esofman yeter her sene alıyorum giyiyorum yıpranmış oluyor atıyorm hop yenısı aman ne gyecm derdim olmuyor zaten covid var 😁😁😁😁 bu arada hic cimri değilim sadece eşyaların bna hükmetmesine izn vermiyorum. Ben eşyanın kölesi değil eşya benım kölem olmalı 😊