111 Öncelikle zararlı diyenler gelmesin lütfen 😊Kızlar doğumdan sonra boyatabilecegimi düşünmüyorum o yüzden doğuma 1 2 hafta kala boyatsam nasıl olur
mlkkk 111 boyalarda yoğun kimyasal var canım zararlı diyenler gelmesin diyorsun ama zararlı yani ne diyelim 😂 ama bebeğin organ sinir gelişim dönemi ilk 3ay önemli son haftalarda o kimyasalın çok etkileyeceğini düşünmüyorum yine de yaptır yaptırma demek bana düşmez gibi 😊
SudeSelennnn 111 kendi sorunda kendi cevabını vermişsin zaten neden soruyosun zararlı diyen gelmesin herkes boyatsin desin gibi olmus
Nymphadoraa 111 vallahi saçlarım iyice beyazladı ama izne ayrıldım virüsten dolayı da dışarı çıkamadığım için boyamadım. Doktorum içeriği temiz bir boya ile boyayabilirsin dedi . Doğumdan hemen önce boyayacağım zira fotoğrafta öyle çıkmak istemiyorum 😐
Ebru_Al 111 Merhaba, dip boya için 5.ayın tamamlanması gerekiyor dedi doktorum. Şayet saç dibi ile temas edilmeyecekse de o zaman 3 ayın tamamlanması gerekir dedi. Tecrübeli ve güvenilir bir doktordur. Tavsiyesine uymanızı öneririm 🙏🏻
111 mlkkk şimdiye kadar düşünmedim zaten doğumdan hemen önce boyatsam ombre olarak diplere dikkat ederek 😃
Mumin Bnde doğuma yakın düşünüyorum çünkü benimde çok kötü oldu saçlarım kendimi bile kötü hisediyorum fakat bı yanım doğuma yakın boyat diyor bı yanım o kdar sabretin bekle diyor kararsızım 😁
111 Mumin ombre yapıcam zaten diplere çok temas ettirmemeye özen göstericem çocuk doğunca kuaföre gidebileceğimi zannetmiyorum 🤭😊
Kubra5734 111 cnm ilk gebeligimdefe ben boyamistm bu ikinci haftaya bende boyucam grstiste veya baska merkezlerde amonyaksız biyalar satiliyor hamileler ondan kullanabilir ben ondan alip kenfim boyucam zaten sacim siyah 😁
Sofiyamagamedova 111 bende boyaticam cunki lohusayken olmuyor kimyasal sute kece bilir ama boyle bisey olmaz