ikiponcik_annesi katipannee sağlıkla kucağına alırsn inşallah cnm burda haftası senden daha geride olanlar bile doğum yapıp sağ salim çıkıyolar okuyoruz sende biran önce bebişinle çıkarsın insallah 🤲
Ikizdeniz katipannee her hastanede var mi bilmiyorum canm ama onlar sana sütünü sag derler zaten ama sen kendine al çünkü evde lazim olacak sütünü sagip hastaneye götürmen gerekli
miniginannesi9 Sağlıcakla kucaginiza alın inşallah, bebek kaç kiloydu, 2 kilo varsa çok da kalmaz kuvözde
Mom084 Allahım sağ salim kucagımza aldırsın inşallah hepimizin nerede varsa herkese şifa versin inşallah bebişler de
BhrDnmz katipannee cok sukur dogdu😊 artik korkma hemen toparlanir. Doktor me dedi ne zaman cikar dedi saglik durumu nasil bebisin?
katipannee Ozllemmm evet doğdu, bebek küvözde. Spinal sezeryan oldum bebeği doğunca gördüm sonra küvöze alındı birdaha görmedim bekliyorum görmeyi
katipannee BhrDnmz amin inşallah toparlar. En az 2 gün en fazla 10 gün bir aksilik olmazsa inşallah . En son iyiydi ama sadece doğumda gördüm bidaha göremedim hala görmek için bekliyorum 😔😔. Entübe edilmemiş sadece olsijen veriyorlarmış buhar olarak ve serumla besleniyor şimdilik