Didtas cinderella oraya da bakayım hemen az önce sabahlık aldım ama olsun pijama ve gecelik almam gerek hala 😟
Zeykem Didtas ben bursaki camasırcılardan bırınden aldım alt pıjama ust bıde hırkası var. Bide gecelık elbıse tarzı aldm
Mus-sak Didtas Rabbim Yardımcın Olsun Hemşerim 🤗 Rabbim Sağ Sağlıklı Kucağına Almayı Nasip Etsin İnşallah ..
Firdevssaim iko58 nerden aldnz acaba fiat nedir birde tesetturluler icin uygunmu soruyorum cunku bende avrupa tarafindayim lakin uzak bize ve kendime agirim artik gittgme deysin
iko58 Firdevssaim ben kapalı değilim ama çok rahat da giyinmem içini göstermiyor. Benim hamileliğimde çok zorlu geçti annem almaya gitmişti. Eminönünde kime sorsan gösterirler. Annem orda satıcı kadınlara denettirip bana resim attı öyle seçmiştim 😁
iko58 Firdevssaim etiketlerinde 300lü fiyatlar yazıyordu ama pAzarlık yapınca indiriyorlar 180 ₺ ye almıştı.
cinderella Cansum1 evet ben sipariş ettim geldi çok güzel ben çok beğendim Hemde aynı şekilde geliyor hiç bir yerinde bi fark olmadan
Didtas cinderella şimdi baktım siteye cidden çok uygun bi pijama bi gecelik ekledim 100 tl yapıyor ve dantelli falan büyük ihtimal onları alacam 😍 çok teşükkürler 👍🏻
Cansum1 cinderella o dantelli pembe modeli mi aldınız görebilir miyim net fotoyu ınstagram vs varsa acaba
cinderella Cansum1 intagram yok ama siteye hemen girince omuzları çiçekli pembe gecelik var saabhlığıda tamamen çiçekli onun mavisini sipariş ettim ben
seymen Didtas Lcw den aldım biri önden düğmeli çok sevdim. Fiyatları da piyasaya göre çok çok uygun. İşi ticarete dökmüşler abartmışlar. Ben zaten süslü dantelli sevmiyorum. İnternetten aldım bu arada.
SerapTadelenTtnc Didtas bende Eminönü’nden aldım ama siz uzaktaymışsınız inş vaktinde gelir bebeğiniz