Asli2663 Didtas lohusa sepeti adresinden aldım netten ama içini gösteriyor hepsi mi böyle bilmiyorum 😔
Ozgezafer Didtas benimkidr dün geldi lohusa sepetinden aldım genelde açık renk takımlar hep iç gösteriyo penye olduğundan sabahlığı onun için giyiyosun ayağa kalktığında yatarken sorun değil bence
Didtas Asli2663 bende lohusa sepetine ve lohusam sanırım öyle bi siteye baktım da hangi modeli almıştınız iç göstermesi sıkıntılı ya 😔
Babiessss Asli2663 bende dün aldım eve geldim giydim ve benmki de iç gösteriyor 😕 tesettürlüyüm nasıl giyicem bilmiyorum. Mecbur içine atlet bulmam lazım
Didtas iko58 maalesef mersindeyim bir de erken Doğum ihtimalim var evde yatıyorum o yüzden mecbur netten alacam 😟
Firdevssaim iko58 nerden aldnz acaba fiat nedir birde tesetturluler icin uygunmu soruyorum cunku bende avrupa tarafindayim lakin uzak bize ve kendime agirim artik gittgme deysin
iko58 eCeCik 100₺ de var 300 ₺ de var canım. Çok büyük bir han yani istediğin fiyatlara bulabilirsin.
FatmaOrhan Didtas hepsi aynı olmuyor bende lohusa sepetinden aldım kumaşı da şahane çıktı ben beğendim
Asli2663 Didtas sabahlıklı gecelikti ekru rengi ama tam hatırlamıyorum çantaya koydum bir de pijama takımı koydum nolur ne olmaz diye rahat edemem çünkü
Mus-sak Didtas Rabbim Yardımcın Olsun Hemşerim 🤗 Rabbim Sağ Sağlıklı Kucağına Almayı Nasip Etsin İnşallah ..
Demir Babiessss Hangi modeli aldınız,rica etsem linkini atabilir misiniz o modelin? Bende lohusa sepetinden alacaktım şimdi sizler öyle diyince iyi ki acele etmemişim dedim ama artık almam gerek🙄
cinderella Didtas pijama ekseni diye bi siteden aldım çok güzel hemde fiyatları uygun üçlü takım sabahlığı flnda var 110 liraya aldım ordan başka bi sitede 240 TL’ydi ve benim beğendiğim pijama
Didtas cinderella oraya da bakayım hemen az önce sabahlık aldım ama olsun pijama ve gecelik almam gerek hala 😟
Didtas cinderella şimdi baktım siteye cidden çok uygun bi pijama bi gecelik ekledim 100 tl yapıyor ve dantelli falan büyük ihtimal onları alacam 😍 çok teşükkürler 👍🏻
Melikesiiiiii bende zerre bebeden aldım instagramdan 83 tl kargo dahil gecelik sabahlık olarak yazlık olan beyaz ekru renklerde genelde iç gösterme oluyormuş sabahlık o yüzden var canım