Burcu-2910 Kardelenck bunun için kadın doğuma gittim ben ultrasonda temiz dedi bide adetlerim düzenlidir zatenn
Pambix Bu kaset tipi yerine strip tavsiye ederim canım. İnşaallah bu ay olur ,olmazsa rlindekiler bitince innovita marka öneririm.
Burcu-2910 ZelihaB benımkide öle oldu bence çünkü dün idrarı dmalttım hemen ikinci çizgi belli değildi bugün hemen belli oldu
Burcu-2910 Leylaalin ilk yumurtlama gördüğüm günden beri yapıyorum bugünde ilişki olursa 3 gün olmuş olacak
Leylaalin Burcu-2910 bir gün durup bi gün iliski olması daha iyi sprem kalitesi icin zaten 48 saat sprem içinde kalıyor yaşıyor yanı
Mizgin2020 Burcu-2910 canım kaç gündür sen aklımdasin ismini hatırlayamadığım için yazamadım ne yaptın durumun nasıl
Burcu-2910 Mizgin2020 canım bu ay denemeye başladım yeniden ovulasyon testi aldım iste çatlama olmasını bekliyorum
Mizgin2020 Burcu-2910 hayırlısı olsun canım vala ben hiçbir şey yapmiyom sadece folik asit kullanıyorum
Ftmgl1 Burcu-2910 canım ya hamilesin yada yumurtan çatlamıyor 3 günden sonra böyle yumurtlaması devam eden duymadım çok