Herkese merhaba, nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Kabus gibi günler yaşıyorum. Çok güzel giden bir hamileliğim vardı. 26+4 haftalık bir bebeğim var karnımda. 21. Haftalar da herkes gibi detaylı ultrason için gittim ve bebeğimin beyninde araknoid kist denilen cokta zararı olmayan bir kist görüldü. Önemsemedim başlarda coğu insanda oluyormuş. Ama her kontrolümde hızlıca büyümeye devam etti doktorum bile şaşırdı nasıl bu kadar hızlı büyüyebilir diye. Hep bir umudum vardı ama artık o da bitti. Doktorlar alınması gerektiğini söylüyor suyu çok azalmış kist çok büyümüş beynin gelişmesini engelliyormuş artık. Bebek karnımda ölme seviyesindeymiş şuan. Kendi de gelişemediği için doğarsa bile yaşamaz diyorlar. Karnımda uyutulup alınması lazımmış. Ben bunu nasıl aşacağım bilmiyorum. Ağlamaktan perişan oldum. Kızımı kaybedeceğim peki ben ne olacağım hic bilmiyorum Bu kadar büyümüş bir bebeğin doğumu veya sezeryan ile alınması nasıl acaba bilen var mı. Canım daha mı az acıyacak merak ediyorum cünkü zaten doğumdan cok korkan bir insandım ama bebeğimle ilgilenir acılarımı unuturum diyordum. Şimdi sezeryan olursamda uzun bir süre hamile kalamam. Normal doğumda asla doğurmam derdim hep. Cevresinde böyle bi durum yaşamış biri var mı bebek doğunca ne olacak peki gömülecek mi bedeni, bana göstericekler mi bir sürü sorum var aklımda çok çok zor bir durumdayım belki düzgün anlatamadm üzüntümden maruz görün lütfen…