Mrymonek Arkadaşlar devlette yeni doğum yapmışlar var mı? Odalar nasıldı tek mi yoksa bikac kişilik miydi? Özel oda para karşılığı alınabiliyor deniyor doğru mu? Son anda gidip bide özel oda yok denip 2 3 kişiyle aynı odada kalmayalım:(
3bebekannesiii Mrymonek ben 2. Cocugumda şehir hastanesinde yaptım ve inanılmaz memnun kaldım tek kişilik odaları vardı
Alpaserdu Mrymonek bulunduğunuz şehire göre değişir mesela İstanbul’daki devlet hastane odaları özel hastane gibi siz hangi şehirdesiniz
Seda-1 Mrymonek ben Ankara’daki devletlerin refekatçı almadığını biliyorum bazı hastaneler odalar tek kişilik değilmiş pandemiden dolayı onu önceden konuşun derim
Betl Mrymonek 3sene önce devlet te doğum yaptığımda odada iki kişi kalmıştık 2de refakatçi odamızda WC banyo vardı . Zaten 1 gece kalıyon kalmıyon Balıkesir Bandırma da
LavinyaAgs Bende refakatçi durumunu merak ediyorum bir kaç kişiden duyduğuma göre refakatçi değiştirmek yasakmış ziyarette tamamen yasakmış bilenler yazabilirim mi
Mrymonek Alpaserdu canakkaledeyim şuan burda vakalar çok yoğunluk olabilir. Doğuma daha var ama sormak istedim yine de ozaman ile göre değişiyor demekki önceden sormak iyi olucak
Kubraylmz0 Önceden hastanenize sorun mutlaka ziyaretçi yasak devletlerde özelde de aynı hastaneye göre değişiyor bu benim babam amilyat oldu yer yok diye 2 kişilik oda da kaldı covidden yoğunluk çok oluyor devletlerde mutlaka gittiniz yerden bilgi alın
Mrymonek Kubraylmz0 yaa ozaman önceden sorucam öyle bı durum olmaz umarım ama ihtimaller arasında demekki
Hakikitosunpasa diğer hastalar iki kişilik odada kalıyordur ama Doğum yapanlar tek diye biliyorum ziyaretçi zaten yasaktır normal yani. Arkadasım yaptı bi ay olmadı tekmiş annesi yanındaymış bende Ağustos’ta devlette Sezeryan olucam
Mrymonek Hakikitosunpasa yani öyle olması gerek çünkü yeni doğum yapıyorsun enfeksiyona en açık zaman birde bebek var iki kişilik odalar hiç mantıklı değildir yani inşallah tektir hepsi
Deletedmom23234 Mrymonek Şanslıysanız özel oda tutabilirsiniz cüzi rakamlarla çünkü bazen bulamiyorsunuz önceden tutmanız gerekiyor fakat şöyle de bir durum var pandemi dönemi olduğu için hastalar aynı odada tutulmuyor 💫
Glzz Mrymonek canım ben devlette doğum yaptım odam özel oda gibiydi tek kişilikti ve refaktcımla beraber kaldık duş alablcegim yer bile oda içindeydi ama senn bulundugun yerde nasıl bunu öyle araştır derim Malatya da yaşıyorum ben odaları daha önce arastırdım bende sordum hastalıkdan dolayı tek kişilik kalabalk kalınmıyor burda diğer hastanelerde illaki öledir ama sen yınede doktorunada sorablirsin Rabbim yardımcınız olsun☺️🤲🏻
Mrymonek Glzz çok güzelmiş ya inşallah öyledir burda da. Arastiricam canım sağolun sizede sağlıkla buyutmek nasıp olsun inşallah 💛
mom6565 3bebekannesiii o hastnede bebek kac kilo olunca sezaryan yapmak zorunda kalıyorlar benim bebek biraz iri kilo sınırı hakkında bilginiz var mı