2cocuk1kediannesi Çok ağır isimler bir arada daha da ağır olmuş. Birini tercih ederseniz daha ferah olur gibi.
Seferiyehatun Beyzan aslan yavrusu dirayetli kadın. Peygamberimizin eşinin ismi, Hz Ömer’in kızının ismi, ben daha bu sebeble koymak istiyorum. Okuma yazmanın az olduğu zamanlarda okuma yazma bilen kültürlü bir hanım sahabeymis.
Beyzan Seferiyehatun inşallah sizin kızlariniz da adı ile yaşar Cok güzelmiş gerçekten anlamı ve hatırası 🙂
Tugcekkkkk pembesarelle ikisi bir arada söylemesi zor ve uyumsuz gibi ama sadece Mihrimah çok güzel. İnşallah güzelliğiyle ün salan Mihrimah Sultan gibi ışık saçar etrafına kızınız 🙏🧿
Asli1108_ pembesarelle ikiside ayrı ayrı guzel ama sölenmesi zor isimler çocuga bole bı kotuluk yapmayın bence 🙋🏻♀️😁
Gulsen4224 pembesarelle mihrimah Hafsa derken uzuyor geçiş biraz zorluyor ama ayrı ayrı çok güzel isimler 🌸
Gulsen4224 pembesarelle hayırlısı olsun balım Fatıma koyduk eşim istedi ben yanına ikra olsun dedim koymadı Fatıma oldu artık 🙈mihrimah da çok asil ve güzel 💜
pembesarelle Bu arada ozel olmazsa siz kizinizin ismini ne koydunuz sizi severek takip ediyorum da bilmek isterim 😗@Gulsen4224