mavi_kus pembesarelle ayrı ayrı çok güzeller ama bence ikisi bir aradayken yorucu olmuş be iki isimle hitap edilmeyecekse iki isimden yana değilim ☺️
Dadas pembesarelle güzel isimler ama biraz ikisi bir arada zor gibi geldi bana sağlıcakla gelsin prenses 🥰🥰❤️❤️❤️🌺🌺🌺
Aysem3338 pembesarelle İkisi ayrı ayrı çok güzel ama çok uzun birtanesini secseniz daha iyi olur bence😌
Safisss pembesarelle Bende Mihrimah koyacam inşaallah ama uzun diye ikinci isme gerek duymadım.. çocuğuda düşünmek lazım okul hayatında optik dolduracak o kadar 😂
Beyzan pembesarelle ikisi de ağır isimler ayrı ayrı çok güzeller ama birlikte zor olur sanki söylenişi. Belki en beğendiğiniz ismi seçip yanına başka isim ekleyebilirsini. Ben Mihrimah ismini çok ağır buluyorum ama hafsa bana hep çok naif zarif geliyor söylenişi sebebiyle sanırım
Beyzan pembesarelle hayır kötü olur mu hiç 🙂 hele de bir anne beğenip koyuyuyorsa dünyanın en güzel ismi sayılır 🙂Ama ben ısınamadım o isme. belki hiç çevremde yok diye olabilir çok eski bir isim gibi geliyor sadece
Seferiyehatun Beyzan aslan yavrusu dirayetli kadın. Peygamberimizin eşinin ismi, Hz Ömer’in kızının ismi, ben daha bu sebeble koymak istiyorum. Okuma yazmanın az olduğu zamanlarda okuma yazma bilen kültürlü bir hanım sahabeymis.
Betusss10 pembesarelle bence çok ağır isimler bir de bir araya gelince çekilmez olmuş bence çocuk ezilir o isimlerin altında 😓