Sibel3858 Kayseride hangi doktora gidiyorsunuz ücretler ne kadar arkadaşlar doğum paketleri için bilginiz varmi???
edasaribek Sibel3858 erciyes üniversitesi yusuf madendagina gidiyorum 158tl muayene ucreti dogum ise sezeryan 700-750 gbi bise olmasi lazm normali bilmiyorum
YuvarlanamayanPandaa Sibel3858 medical palaceye gidiyordum 150 muyane 3000-7000 arası doğum ama şuna şehir hastanesine geçiyorum
e_doga Sibel3858 memorial özgüç Altun’a gidiyorum muayene ücreti 280 TL normal doğum paketi 8200 . Çok çok çok memnunum
Aleyy99 Tekden hastanesi Ahmet acere gidiyorum 160 ₺ muayene ücreti daha çok yeni olduğu için doğum paketi hakkında bilgi almadık henüz 🤗
YuvarlanamayanPandaa edasaribek memnunmusunız fakülteden bana orda çalısan akrabam hiç önermedi şehir hastanesini önerdi
minikprensimmm123 edasaribek Canım kaç haftalıksın bende fakülteye erdem hocaya gidiyorum doktorum izinli Yusuf hocaya geçtim doktor gelene kadar
Hasanefeveomerinannesi Tekden hasta esi nilgun hanima gidiyorum cok iyi cok bilgili bi doktor muayene ucreti 165 tl dogum ucreti simdilik 3000 tl
minikprensimmm123 nur_3838 Ben direk gidiyorum canım randevuyu zaten genelde kendileri veriyor ama şuan izinde bayramdan sonra ki hafta gelecek çok iyi bir doktor tavsiye ederim şimdi Yusuf hocaya gidiyorum doktorum gelene kadar