yamacinannesii Kızlar günaydın kendinizi ne zaman hamile gibi hissetmeye başladınız yani yani gerçekten ben hamileyim dediniz ben 10+4 oldum herşeyim normal bi mide bulantım oluyo onun dışında hamile gibi hissetmiyorum 🙈🙈
Deletedmom23234 yamacinannesii Günaydın ❤️ 17. Haftadan sonra tekmelerini hissedince bazen Hamile olduğum aklıma geliyor 😅 20. Haftadayiz tekme atmasa unuturum hamile olduğumu 😅🤭
Purpura26 yamacinannesii 20. Haftadan sonra hareketlerini hissetmeye başladım peşine de kalça bel ağrım eklenince tamam oldu 😃
[silindi] yamacinannesii daha çok yolun başındasın canım ben 20. Hafta da hamile olduğumu anlamıştım 🥰
Aynur-13 Deletedmom23234 peki bişey sorucam hergün hissediyor musunuz hareketlerini ben 2-3 günde bir hissediyorum 19+4deyiz
evaburak95 Deletedmom23234 yaa brn 19+2 ilk gebeliğim ultrason da çok hareketli ama ben hiç böyle bariz bişey hissetmedim ya 😬
Hilall35 Gulhan3291 bende 17+5 haftaligim karninizin alt tarafında ağrı oluyormu bazen benim oluyor sabahalri uyanınca özellikle
Deletedmom23234 Aynur-13 Tabii 2 gün önce hissetmedim mesela çok düzensiz ama çok normal 🙏🏻 bazen hiç durmuyor tekmeleri bazen de çok sakin 🤭 ve aslında bebeklerimiz çok hareketli fakat biz hepsini hissedemiyoruz🤗
Aynur-13 Deletedmom23234 yalnız olmadığıma çok sevindim çünkü o 2 gün kendimi yiyorum iyimi bişey mi oldu acaba diye size bunları yazarken minik bi tekme yedim çok şükür 🙈
Brcf Aynur-13 Hilall35 Benim mesela bu sabah oldu karnımın altında genital bolgemde bıle hıssedıyorum bazen 17+6 yız 🌝
gulin-35 yamacinannesii 26 haftaya geldım bel agrısı dısında gobegım cıkmasa hala hamıle hıssetmıyorum kendımı sukur hıc zorluk cekmedım rahat gecıyor
Eegurefeoglu yamacinannesii 24+3 şuan ama göbekten artık hareketlerim kısıtlanmaya başlayınca hamile olduğum aklıma geliyor.. bir de uyutmayan tekmeler tabii
Zeynep9120 yamacinannesii bende bugün 10+5 im canım halsiz merdiven cıksam nefes nefeseyim yorgunn uykulu mide bulantısı iştahsızlıkk ne varsa yasıyorumm vallahi
Morvy yamacinannesii benim hiç bir belirtim olmadığı için anca 17-18 haftada hissettim oda bebeğimi o haftalarda hissettiğim için☺️