Ilknur23 merhabalar, ben hemsire olarak calisiyorum. Inanin ozellikle 1 yildir yasadiklarimizi yasasaniz eminim hastanenin veya saglik ocaginin onunden gecmek istemezdiniz. Fazla mesailer, ayni sekilde hasta yakinlarinin siddete olan egilimleri, isinizi kucumsemesi fazla fazla olan is yuku, doktorlarin yiktigi isler.. daha sayamadigim bi ton sey var. Ustelik hasta yakinlarinin doktora soyleyemedigi seyleri hemsireye soyleyip ondan talep etme gibi bir huylari da var, yetkiniz disinda olan ve surekli hemsire haksiz bulunuyor. Isimiz yalnizca tansiyon olcmek degil, universitede cilt cilt kitaplardan ders aldim, sinav verdim. Brans bazinda ders aldim, yalnizca hemsirelik boyutundaydi aldigimiz dersler, tum branslarda ders aldik. Kritik durumlarda karar verdik. Inanin bir cok yerde doktorlarin deneyimli hemsirelere danistigi bir cok konu var. Fakat disariya yansiyan cok farkli.Yukarida bir arkadas da basit bir cihazla kalp sesi duyulmadigi icin ebe arkadasimizi suclamis. Onlem amacli göndermiş olabilir, cihaz bozuk olabilir, Allah korusun gercekten bebekte bir sikinti cikmis olsaydi bu sefer hemsire farketmedi diye suclanacakti, emin olun sizi panikletmek degildi amaci. Ve bu sikayet edilecek bir sey mi bilmiyorum. Uslup hatasi her zaman var o konuda kesinlikle katiliyorum, ama yapilan is konusunda kimsenin ortami durumu sartlari bilmeden karsisindakini yargilamaya hakki yok diye dusunuyorum. Gecmis olsun sevgiler🌸