Aysem3338 Gozde939e99e koyamiyoruz desek daha iyi olur cnm pandemi dönemi herşey çok pahalı birde hamile olunca maalesef yapamıyoruz 🤣
Cicek10 Gozde939e99e ben taksitle bilezik alıyorum kredi kartından sonra onu ödüyorum 3 ya da 6 ay o da birikiyor baya ama gram altında taksit olmuyor
Zeliiiss Gozde939e99e her ay bir bilezik alıp koydum ben şimdi biraz daha bekleyip bozdurcam😍 araba alıcam inşallah
Minik_kalplim_ Aysem3338 hiç demeyin ya domates olmuş 8lira 😂 ne altını be köşeye para atması biz bilmiyoruz valla öyle şeyleri 😂😂😂 hele bu istanbul da biraz daha zor
Gozde939e99e Kestanesekeri olsun cnm esinin parasiyla al onunkide yabanci degil sonuncda paralar hep bosa gidiyor yoksa cidden
Hafise Gozde939e99e keşke koysak halimize elhamdulillah ama bu zamanda altın koymaj büyük başarı. Ben kıstıgım halde yok yani koyamıyorum hep bişe cıkıyo
Papattyyaa Hafise insan kazandığına göre harcamaya başlayınca kısamıyor ben ve eşimde ilk başlarda öyleydi baktık ucu bucağı yok hemen maaşın bir bölümünü yokmuş gibi davranıp hareket ettik ama şimdilik şükür iyi bakalım
Gozde939e99e Hafise evett biraz zor oluyor ama iste kumbarayla feln derken ust ustte birikiyor bisekilde cnm
Krizantem_ Gozde939e99e Ahh nerde eskiden çalışırken yapardım suan çok pahalı her şey. Bir salatalık 7 tl domates 12den aldım geçen gün 🤷♀️ Bebegimize yetelim de önce 😄