Yasinimm meraklianne1 ilk gebelik ama aşırı bir düşkünlüğum var bebeklere karşı birde kendimin olursa inşallah 🐣💙🧿🤲
Dadas Yasinimm annesi o şimdi ne rüyalara dalmıştır🥰🥰❤️❤️ güzel düşün güzel olsun herşey inşallah 🤲🤲🤲
Linam6868 Yasinimm Benim oğlum da bazen hiç hareket etmediği oluyor bende çok endişeleniyorum günde 10 hareket etmezse sıkıntı oluyor herhalde bişi yoktur insaLalah uyuyordur annesi🙂
Csm Yasinimm ya siz bir şey yiyince bebek de yemiyor ki, bu kadar basit düsünmeyin 🤣🤣 o sizin depolarınızdan besleniyor, sizin yemeniz onun da yiyip hareket etmesi değil. Siz 2 3 gün ac bile kalsanız, bebek besleniyor.
Smyra- Yasinimm uyuyordur😆😆😆benimki de öyle oldu çok korkmuştum ama muz yerine çikolata ye hemen gelir kendine
NebahatBoncuk Yasinimm ben de de ayni durum.olmustu. ne yesem oynamamisti. Sabah 8 de bi uyandim aksam 10 daha hareket yoktu oğlumda. Hemen dojtoru aradik gel dedi çünkü riskli gebeyim ben. 4. Cocugum bu 3 ü kan.pihtilasmamdan karnimda ölmüştü. Gittim nst ye filan bagladi neyse ultrasonla bakti . Uyuyor bizim sıpa🤗🤲🤰 o an ohh be dedi. Yani arada olur annesi. Hic telaslanma. Birak uyuyan bebek daha cok beslenir derler
Yasinimm NebahatBoncuk ay inşallah Allah razı olsun içimi rahatlatınız sağlıcakla gelsin inşallah minik bebişler🥰♥️🌷🐣🤲
NebahatBoncuk Yasinimm hic telaslanma icin rahat olsun. Aradavolur boyle seyler. Son zamanlara dogru zaten futbol topu oynayacak icerde 🤗😂
Eda319 Yasinimm Korma canım Allahın izni ile bişe olmaz. Ben 38.hadtama girdim benim kide sabajtan beri azıcık kıpıradı. Şimdi nstye giricem umarım hareketlenir🙄
Pelin__1 Yasinimm valla canım 23 haftalık şu an ve ben ne yersem yiyim istersem çikolata banyosu yapayım canı istemezse oynamıyor 😂 isterse ne ala bişeyler yedikten bir süre sonra hareketleniyor yani muz yiyince hareketinin kesilmesi zaten çok saçma olur muzu mu beğenmedi yani😂 hem hareket ediyordu zaten diyosun üzme kendini hiç