mavi_kus Beyazmelekkk sen kimseye aldırma canım ya anlamı güzel kulağa da hoş geliyor gayet benim adım Gamze 97 de ilk duyanlar o ne hamza mı vssvs annemi çok üzmüşler ama sen ve eşin mutluysa beğenen beğensin beğenmeyen öte gitsin
Beyazmelekkk mavi_kus demi insanları memnun edemeyiz biri begense başkası beğenmez sonuçta zevk meselesi birazda isim konusu. Bu arada yarın birgün erkek bebeğimiz olursa adı hazır bekliyor Hamza olacak inşallah Hz. Hamza dan . Zümra ve Hamza uyuyorda sanki demi
Beyazmelekkk Yspnr çok sağol canm yaa bende acaba saçma mı geliyor kulağa diye kuskuya düştüm. Bence ağır ve heryerde olmayan bir isim ☺️
mavi_kus Beyazmelekkk söyleyiş olarak uyumlular evet ismini aldığı kişide çok yüce ☺️ Siz kulak asmayın
mmek_2014 Beyazmelekkk ne isim olursa olsun illaki begenende olur begenmeyen de. O yüzden bunlara çok takılma. Senin içine sindiyse gerisi önemli degil. İster alışsınlar ister alışmasınlar
Aybigen Beyazmelekkk herkesin begenmesi şart mı. Ya sizin içinize sinmemis tam olarak. Ya da herkes beğensin istiyorsunuz ki o mümkün değil.
Ckaragoz Beyazmelekkk zümre güzelmiş bir de kizim olursa düşünebilirim 😄 yalniz zumra gayet güzel 🥰🥰🥰
gel_artik_bebegim Beyazmelekkk ben zümra ismini beğenmiyorum benim tercihim sadece zeynep olurdu ama siz zümra ismini begendiniz bence zümra olmalı ☺
aannepandaa Beyazmelekkk bende ilk başta 2 isim koymayı düşündüm ama sonrası var. Mesela ben evlendim kızlık soyadımıda kullanıyorum. Kızımda ileride bunu isterse diye tek isim koydum.
Gglhtrk Beyazmelekkk Valla bence Zeynep Zümra olsun ,Zümra çok alışıldık bir isim değil belki sevmeyebilir o zaman Zeynep’i kullanır
HavvaMerve Beyazmelekkk Milletin ne dediğini boşver anlam olarak da çok güzel isim ☺️ Alışır herkes söyleye söyleye zümranın ismini ilk duyan herkes çok güzel isim anlamı ne derdi ☺️
mmavi balarisi06 bende tercihimi zeynepten yana yapardim. ama siz zumrayi sevdiniz baskalarina farkli gelecek diye emin olamiyorsunuz. bence annenin benimsedigi ismi herkes benimsiyor😊