balarisi06 Beyazmelekkk bencede zeynep zümra demesi zor. Bende eğer iki isim olacaksa fırt diye ağızdan tek seferde çıkan bir isim olmalı diyorum kendi bebeğim için yoksa birini söylerler diğeri söylenmez sinir olurum. Ama Zümra başlı başına ağır oturaklı bir isim başka isme gerek bile yok koyacaksan illa kulağına okut ama nüfüs cüzdanına yazma kimselere deme 😁 yine de sen bilirsin canım. Ayrıca senden ilk defa böyle bir isim duyulması bence çok güzel. Bilindik isimleri herkes koyuyor zaten 🤧
Beyazmelekkk HavvaMerve CansuDRY Aybigen spiker_anne Yspnr mmek_2014 Lalihhhh mavi_kus balarisi06 Kızlar akşam komşu sordu ne koyacaksınız diye yaşça büyük ablamiz . Zümra dedim Zümra mi o ne kız dedi 🤷🏻♀️ anlami ne dedi söyledim hmmm Zümra Zümra falan dedi bende ilk duyunca değişik geliyor ama söyleyince alisnca güzel dedim.
mmavi balarisi06 bende tercihimi zeynepten yana yapardim. ama siz zumrayi sevdiniz baskalarina farkli gelecek diye emin olamiyorsunuz. bence annenin benimsedigi ismi herkes benimsiyor😊
Yspnr Beyazmelekkk bnde kizim olsaydi zümra koyacaktim kiz icin tek isimden yanayim ilerde ben gibi babasinin soyismini kullanmak ister belki die düşünmüştüm ☺️
Beyazmelekkk Yspnr bende hem babamın hem eşimin soy adını kullanıyorum o yönden iyi ki ismim tekmis diyorum hatta
Lalihhhh Beyazmelekkk bu arada Zümra ismi de çok güzel , Zeynep de , / yigenlerim ismi 😍 biri Elif zümra diğeri de Zeynep hüma
Lalihhhh mavi_kus Aynen sanki laf olsun diye konulmuş gibi ama bu da anne babanın elinde , benim yigenimin de 2 ismi var hep ikisini bir söyledik millet de öyle alıştı , ama.kendi çocuğuma gelince tek isim taraftariyiz nasipse (Dua) koyacağız
mavi_kus Lalihhhh katılıyorum bende bu düşüncedeyimm.. ilk kez duyuyorum DUA isim verildiğini inşallah adıyla yaşasın ☺️
mmek_2014 Tek isim koyun bence. İki ismi aynı anda kullanan çok az kişi var. Bir de Zeynep Zümra çok uzun oluyor bence. Söylerken agız yoruyor gibi. O yüzden bence tek isim 🌺
Beyazmelekkk Yspnr o zaman boşuna ikinci isim aramaya gerek yok demi. Hani 3 harfli falan ekleme yapılabilir mi diye düşündüm de kısacık bişey .
spiker_anne Beyazmelekkk bence yalnızca Zümra daha hoş duruyor anlamını bende bilmiyorum yalnızca kulağa gelişini yorumluyorum❤️
HavvaMerve Beyazmelekkk Kızımın ismi zümra çok akıllı ve sakin bir çocuk ☺️Ben tek isim taraftarıyım iki isim ağır geliyor benim iki ismim olduğu için oradan biliyorum bence tek zümra daha güzel 🌸
Beyazmelekkk HavvaMerve Zümra isminde olan birini arıyordum bende huyu suyu nasıldır isminin i taşıyor mu diye merak ediyordum☺️
HavvaMerve Beyazmelekkk Evet hepsini taşıyor iyiki koymuşum diyorum her seferinde 😇 sakin,akıllı,düzenli,özgüvenli,birazcık inatçılık var ve biraz çok konuşuyoruz ☺️
Yspnr Beyazmelekkk söyleye söyle alisirlar canım cocuk senin isim koyma hakkida senin istediğin ismi koymakta da özgürsün milletin agzina uyacak bi isim aramak zorunda da degilsin.icinde kalmasin istedigin ismi koy.onada söyle begendigi bi isim varsa yapsin bi cocuk ona koysun.Ayrica kulaga cok hoş geliyor söylemesi bile güzel ZÜMRA ☺️😍 çok naif bence.
mavi_kus Beyazmelekkk sen kimseye aldırma canım ya anlamı güzel kulağa da hoş geliyor gayet benim adım Gamze 97 de ilk duyanlar o ne hamza mı vssvs annemi çok üzmüşler ama sen ve eşin mutluysa beğenen beğensin beğenmeyen öte gitsin
mmek_2014 Beyazmelekkk ne isim olursa olsun illaki begenende olur begenmeyen de. O yüzden bunlara çok takılma. Senin içine sindiyse gerisi önemli degil. İster alışsınlar ister alışmasınlar
Aybigen Beyazmelekkk herkesin begenmesi şart mı. Ya sizin içinize sinmemis tam olarak. Ya da herkes beğensin istiyorsunuz ki o mümkün değil.
Beyazmelekkk Yspnr çok sağol canm yaa bende acaba saçma mı geliyor kulağa diye kuskuya düştüm. Bence ağır ve heryerde olmayan bir isim ☺️