eelifmavi İki gün öncesine kadar dışardan bile belli oluyordu. İki gündür çok az hissediyorum. Sanki bebeğim yorgun gibi cansız vuruyor. Sebebi ne olabilir acabaaaa??
Yesil-Tuba eelifmavi 2 gündür bende öyle hissediyordum canım. Hareketlerinden uyutmayan yavrudan ses kesildi birden. Korktum sürekli dinledim durdum kendimi 🥺 kaç haftalıksın şuan?
Asya_Batur eelifmavi canım ben de 2 gün hiç hissetmedim 22.haftalığım korktum elma yedim muz yedim sola yattım 1 saat boyunca hareket etti artık daha çok hissediyorum konuş sürekli konuştukça hareket ediyor onun sevdiği şeyleri ye benimkisi en çok elmada hareket ediyor😇😘 korkma
Menfiye_01 eelifmavi sessız ortama gec bebegıne devamlı dınletecegın guzel bır ninni aç ve sende hafıf guzel konusarak karnını okşa ozman oyle bır harakrtlenırkı 🥰 ama bu haftalarda normal 1 gun cok sakın bır gun cok haraketli olur dısarda tepkı gelmesini bekliyordur konus onunla annesı
Pelinmutlu eelifmavi canım benek büyüdükçe yeri daraldığı için hareketleri kısıtlanıyor yeri dar olduğundan azalmıştır korkma kalp atışlarını da duyduysan hiçbir sorun yoktur.
Halimeo Valla cnm benimde öyle 26 haftaligim dünden beri hiç hareket yok ama normal diyorlar bu haftalarda bende çok korkuyorum
Cevirmenannee Halimeo evet bu haftalarınızda hareketlerin azalması çok normal sonrasında dur desende durmuyorlar zaten🥰🙈
eelifmavi suscarparimm doktoruma sordum acaba içeri mi döndü dedim vajinama doğru hissediyorum çünkü olmaz öyle şey dedi ama beni mi anlamadı bilemedim
Halimeo eelifmavi bide benim ki bebeğim ters başı yukarda ayak tekmelerini bazen vajinada hissediyorum çok acıyor
eelifmavi Asya_Batur ay canım ben hissediyorum hareketleri de 2 gün önceye göre çok cansız 😢 benden etkilendi desem çok şükür bi sıkıntım da yok iyiyiz hatta izne çıktım bol bol dinleniyoruz
Bade1 Bende aynı sorunları yasayıp iki defa ntsye girdim iki farklı doktor ve doktorum uyuyordur bebek %80 merak etmeyin cok normal dediler ve bas asagıyken pozisyon değiştirmiş birazda o sebeptendi. Benim tavsiyem hemen nts çekilmeniz
eelifmavi Bade1 doktoruma söyledim ama hiç böyle bişey demedi yaa. Yarın tekrar söyleyimm teşekkür ederimm
Halimeo Cevirmenannee Evet masllah bazi geceler hareketlerinden uyamiyordum şimdi ise tekme atmadığı için icmde kuşku oluyor şüphe giriyor içime uyuyamıyorum annelik işte
Asya_Batur eelifmavi üzülmeyin lütfen içiniz rahat etmiyorsa doktor kontrolüne gidin içiniz rahat etsin🌸