Isra38 eliffkrts ayyy ciddenmii 😊😊insallah benimkide oyle olurrr senin kizinmi oglunmu saglikli olsun
Zezeeeyyldrm Isra38 ben devlet hastahanesinde 12 haftada tahmin yürütü 14 te kesin dedi eğer gösterirse sorarsan tahminde bulunur bence
Isra38 Deletedmom23234 dogru canim gec olsunda guc olmasin 😘rabbim saglikla dogurmayi nasip etsin tum hamilelere zor
Zezeeeyyldrm Isra38 ben sorunca tahminde bulundu sor bence hani bi tahmininiz var mı diye zaten bişeyler görse tahmini söyler
Ayseucn Isra38 canım devlete gidiyorsan hiç birşey söylemezler sorma bile🙈 ben özel e gittiğim halde 16. Haftadan önce hiç bişey söylemiyorum dedi net görmezsem yine söylemem dedi 16 da söyledi 💙🥰
ecemeric Isra38 hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kavuşursunuz 🥰 benim 14 haftalıkken tahminde bulunmuşlardı fakat sonrasında yanılma oldu. 17 de tam netleşti. Doğrusu 17 yi bekleyin derim enn net bilgi için 😊
3506 Isra38 Başlığa 2 ay 15 gün demişsiniz ; 2 ay / 4+4 / 8 hafta yapar, 15 günü de 2 hafta desek 10 haftalık olmuyor mu 😳🤔😁
Aybuss Kahkaha attım resmen.. 2 aylık gebelikte cinsiyet belli olmaz 17 haftadan itibaren belli olur ki oda bence garanti değil, 6 aylık olup da kız beklerken erkek olduğunu öğrenen annelerimiz dolu..
Derya2021 Bende 8 haftalık oldum bugün doktor 30 nısana randevu verdı daha yeni bebeği ve kalp atışını duyarız dedı
Aybuss momsboys Erkekler bacak arasını açarsa 12 haftada öğreniliyor.. Birde kendini saklayan bebekler var mesela. Benim erkek kardeşimi 17 haftada zor öğrendik doktor inat etmişti 😂 Forum da araştır 6 aylık 7 aylık olup cinsiyet değişikliği ile karşılaşan anneler var…. Bebek uygun pozisyon da durursa 12 haftada tamam ama 2 aylık bebek cinsiyet öğrenmeye calısmak komik 🙄
Gizemeris Isra38 canım ben 11+5im😂 devletteki doktorum 2 gün önce 1 ay sonra belli olur dedi🥺 haftaya özele gidicem umarım hemen belli olur çok heyecanlı seni anlıyorum😂
Isra38 Gizemeris bebegimi sevmek istiyom kizim veya oglum diye yaa birseyler almak istiyom olmuyo boyle