Isra38 Cınsıyetınde sızce tahmın verırlermı yarın randevum var ılk defa kalp atışını duyacam heycandan olecem 😂😍
3506 Isra38 Hayırlı olsun öncelikle. 🤲🏻🧿 Yani 10 haftalık mı hamilesiniz? Henüz cinsiyet imkansız, en garanti 20. Haftadır. En erken 17. Hafta diye biliyorum.
058elf Isra38 tam kaç haftalıksın? Genelde 14. haftadan sonra doğru sonuç veriyo hatta bazen daha ileriki haftalar
Ayseucn Isra38 canım devlete gidiyorsan hiç birşey söylemezler sorma bile🙈 ben özel e gittiğim halde 16. Haftadan önce hiç bişey söylemiyorum dedi net görmezsem yine söylemem dedi 16 da söyledi 💙🥰
Zezeeeyyldrm Isra38 ben devlet hastahanesinde 12 haftada tahmin yürütü 14 te kesin dedi eğer gösterirse sorarsan tahminde bulunur bence
3506 Isra38 Başlığa 2 ay 15 gün demişsiniz ; 2 ay / 4+4 / 8 hafta yapar, 15 günü de 2 hafta desek 10 haftalık olmuyor mu 😳🤔😁
Isra38 Deletedmom23234 rabbim saglikli versin de onemsiz ama insan istiyor kizim veya oglum diye sevmeyi birsey almayi…bu sebepten yoksa fark etmez
Deletedmom23234 Isra38 Haklısınız 20 haftalık olduk bizde inanir mısınız daha Hicbirsey alamadım cinsiyeti bilmiyoruz diye 😅
Isra38 eliffkrts ayyy ciddenmii 😊😊insallah benimkide oyle olurrr senin kizinmi oglunmu saglikli olsun
Isra38 Deletedmom23234 dogru canim gec olsunda guc olmasin 😘rabbim saglikla dogurmayi nasip etsin tum hamilelere zor