Duygumommmy Pinkbutterfly önce devlet hastanesine gittim 16. Haftaya kadar görkem beye çok memnundum. 4. Aydan sonra kapadokya yeliz hanıma başladım ondan da memnunum
Pinkbutterfly Duygumommmy Kac haftalıksın suan ? Benım son zamanlarm 37. Haftamdaym hep versa hastanesı sezen hanıma gıttım ama dogumla ılgılı soyledıkleri bıraz korkuttu kapadokyada gülden gök gıtmeyı dusunuyodum
Duygumommmy Pinkbutterfly bana versa olursa cem beye eğer kapadokya olırsa yeliz ve gülden hanıma gitmemi tavsiye etti herkes. 22+3 deyim bende. Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin canım
Ozlemaltuntast Merhaba buraya yeni taşındık bu bilgiler benim çok iyi olacak gebeligimin 8. Haftasındayım Kapadokya hastanesi Gülden hanıma gidiyorum memnunum ama devlet hastenesinde devam etmek istiyorum
Duygumommmy Ozlemaltuntast devlette görkem beye gittim ben çok tatlı ve ilgiliydi hep eşiminde benimde sorularımı her zaman kibar bir şekilde ve sıkılmadan yanıtlardı 😊
Ozlemaltuntast Adaa8905 neden önermediniz bizde yeni gidiyoruz ama bir şey mi duydunuz yada yaşadınız 🥺
Pinkbutterfly Adaa8905 gercekdenmi neden kacgndır dusuunuyorum hangısıne gıtsem dıye allah cıkardı sızı karsıma
Adaa8905 Ozlemaltuntast Devletteyken gittim oturduğu yerden kalkıp muayne etmedi bile Kapadokya Hastanesi’ne geçti rahim filmi için gittim yine aynı şekilde ve makina bozukmus beni öğlene kadar oyaladilar öğleden sonra da makina bozuk dediler ben olay çıkarınca da verdiğim oarayi geri vermek zorunda kaldılar
Ozlemaltuntast Duygumommmy eşinizi de alıyor mu yani odaya genelde devlet hastanelerinde almıyorlar ya benim özele gitme nedenim tek bu çünkü eşimde görmek istiyor
Emineyldzlrr Duygumommmy merhaba bende ona gidiyorum cinsiyeti nedir acaba cinsiyette yanılma payı oluyor mu 🥰
Adaa8905 Duygumommmy ben hamile değilim Aralık’ta düşük yaptım yeliz hanima çok para döktüm hiç olumlu sonuç alamadım ama duyduğum kadarıyla doğumu çok güzel yaptiriyormus Niğde’ye gidiyorum tedaviye
Duygumommmy Adaa8905 Rabbim tez zamanda sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah. Aynen benim çevremde yeliz gülden ve cem 3 lüsü arasında karar ver dediler yelizi tercih ettim gayette memnunum şuanda 😊
Duygumommmy Ozlemaltuntast biz ilk öğrendiğimizden beri hep eşimle girdik Hiç girme falan demediler aksine bi kaç defa eşim dışardayken babada gelsin diye seslenmişlerdi
Adaa8905 Pinkbutterfly İki kuzenim de yeliz hanımda doğum yaptı ne dikiş izi kaldı ne başka bişey kesinlikle yeliz hanimi öneririm
Ozlemaltuntast Adaa8905 çok şaşırdım kötü bir olay olmuş sizin için yani biz 2 defa gittik ikisinde de çok ilgilendi anlattı detaylı cep numarasını verdi ama özel hastaneleri biraz para tuzagı olarak görüyorum tek memnun kalmadığım şey randevu almama rağmen hiç saatimde giremedim
Pinkbutterfly Adaa8905 ben normal dogumdan çok korkuyorum ilk gebelık bebegımınde bası assada donmuş benı motıve edecek bır doktor ıstyorum sezen hanıma gıdıodm ilk aydan berı hocam korkuyorum ıster ıstemez dedım ozmn hıc ugrastırma dırek sezeryan dedı çok sasırdım