Cicikus1 Kızlar gebelikle vs alakalı değil ama belki tecrübeli olan vardır diye yazıyorum. Kot 1 daire almak mantıklı mi ? Arkadan 1. Kat olarak. Sadece mutfak ve salon pencereleri alçak. Ev yeni 10 senelik. Içi vs çok güzel. Oturan var mı bu şekilde?
havis00 Cicikus1 vallaha ben asla tavsiye etmem annemgilin evi 1.kat balkona bile cikamazdik perdeler asla acik olmazdi ust katlarin tüm pisigi bizim ordaydi..Surekli kanalizasyon sorunu olurdu.En alt kat oldgu icin.Camlar cok kirlenirdi hani kafani cikarip nefes bile alamazdik..
mucizemmmmmmmm Cicikus1 1 kata otriyom bnde altimda otopark var hiç hoc değil 1 kat kiraciyim allahtan
es_aybala Cicikus1 eski evim kot 1di yatak odası ve küçük oda yola bakıyodu pencereleri yukardaydı asla cam açamazdım tozdan pislikten 1 sene içinde 2 kez giderler taştı o yüzden tavsiye etmem
Zelsonr Cicikus1 Ben kot2 de oturuyorum önden öyle. Arka taraftan giriş. Gayet iyi bence güzel ve uygunsa ve altında ev varsa al bence zararı yok yani 🤷💜💜💜
havis00 havis00 bide cok basil bunaltici oluyor yani annemgilin evi oyleydi sizin dediginiz ev nasil bilemem
MD00 Önermem niye derseniz ,soğuk olur hırsızlık riski olur,pencere açamazsın vs ara kat önerim alt kat üst kat ısınır kalırsın şahsen bizde öyle:)) 10 fazla olsa ara kat olsun derim ,hayırlısıyla nasip olsun
Cicikus1 Ya 3+1 bir ev. Salon ve mutfak dışında her yer yüksekte kaliyo 1. Kat gibi. Altında sığınak var. Güneş almayan odası yok. Balkonu falan var. Yeni bir bina. Yani eldeki imkanlar dahilinde en alınabilir orası sanki. Eski ve küçük bi daire mi yoksa yeni geniş ve kot 1 mi :)
Cicikus1 Başlığı değiştiren moderator annemiz, kat 1 değil kot 1 dairenin katı o yani :) bilerek yazmıştım.
BebegimMom Cicikus1 aynı tarif ettiğiniz gibi benim ev de ama kiradayım 1 yıl bile olmadı oturuyorum bayramdan sonra taşınacam ben tavsiye etmiyorum. Çok pişman oldum çünkü
Nihal42- Cicikus1 ben kot - 1 de oturuyorum ama arkadan 4.kat. Hiç karanlık odam yok ve manzaram muhteşem
Cicikus1 Nihal42- Evet karanlık oda yok burda da. O iki oda penceresi yola bakıyor ama sıkıntı olur mu acaba