Aynur-13 Ebru_tk ben ilk 14. Haftamda seyirme şeklinde hissetmiştim şimdi yaramaz oğlumun minicik tekmelerini hissediyorum 🙈 19+5deyiz
Happybaby53 Aysem3338 Çok zor anlaşılıyordu gerçekten. Çok derinden geliyor ve Bebek mi Gaz mı anlamak zordu. 19 olduktan sonra netlik kazandı.
iremibrahim Ebru_tk 16 da ilk balık seyretmesi gibi hissettim 20-21.haftalarda dışardan pıt pıt vurmasını gördüm şimdi 31 hafta maşallah yerınde durmuyor 😂
Asil_Egem Ebru_tk önce seyirme gibi oluyordu fazla hissedilmiyordu ama 20+0 da net hissetmeye başladım oğlumu 🥰🥰🥰🥰
Zelsonr aksoybusra Yaa maşallah bende 16+3 üm. Geçtiğimiz cuma günü öğrendim bende oğluşum olacağını 💙😍 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bende şuan daha bişi hissetmiyorum bakalım ne zaman olacak 😂
Berfin3 Ebru_tk 16.haftamda karnimla oynadıkça 20.haftamda da tam hissettim. Hatta ilk tekmemi doğum günümde yedim hediyesi oldu oğlumun bana 🥰😊😊
Pelin__1 Ebru_tk 18.haftanın sonlarında içimde bir şey kayıyomuş gibi hissetmeye başladım ama ilk net hareketi seyirme şeklinde19+5ti 🥰
1kbtatli_ Ben 20. Haftada net hissettim yemeklerden sonra ya da çok tuvaletim geldiğinde hissediyorum mısır patlıyormuş gibi içimde pıt pıt vuruyor 😀