Ebru_tk Haftadayım hiçbir hareket yok karnımla çok oynuyorum ama yine yok 😖🤗 var mı bu zamanlarda hisseden?
Feyza-nur Ebru_tk 20 de beyefendi yukarı cıktı tam karnıma 20 sonları 21 baslarında tam hissetmeye başladım
aksoybusra 16+6 haftaligim oğlumun olacağını bugün öğrendim geçen hafta sonu biraz kımılda di daha tık yok
Zelsonr aksoybusra Yaa maşallah bende 16+3 üm. Geçtiğimiz cuma günü öğrendim bende oğluşum olacağını 💙😍 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bende şuan daha bişi hissetmiyorum bakalım ne zaman olacak 😂
Mom040 haftanın sonlarına doğru, şimdi yemeklerden sonra benim yerime içeride spor yapıyor sanırım, pıtır pıtır. :)
Umutummm Bende 17hafta olacaz hafif hafif göbek deliğimin üstünde gerilme var sanki ama bilmiyorum valla ilk hamilelik ondan herhalde
Happybaby53 Aysem3338 Çok zor anlaşılıyordu gerçekten. Çok derinden geliyor ve Bebek mi Gaz mı anlamak zordu. 19 olduktan sonra netlik kazandı.
Sermec27 Ebru_tk ilk oğlumda 17+4 lerde hissetmiştim ikinci oğlumda 15 te cok minik hissetmemeye başlamıştım su an 30 haftalık olduk 🥰