Mericimekannesi Aliye-u kızılay hastanesi kadın doğum uzm. Tuğba sekmenli tursun👌 4 aydir gidiyorum ve çok memnunum.
betul-11 Aliye-u ben meram akademide Tulin yamana gidiyorum ondan önce medicanada narin turkmene gidiyordum memnun kalmadım tulin hocayı önerdiler ve cok iyi bi doktor cok memnunum çok ilgili ve bilgili bi doktor.
Cerenerb Mericimekannesi okay bey çok çok daha iyi ilk doğumumda tuğba hanımla başladım ama okay beye geçiş yaptım şimdi ikinci kez gene okay beye gidiyorum en iyi doktor bence bi deneyin
F-USTA Anıt hastanesi Zehra hanıma gidiyorum çok da memnunum,26 haftalık hamileyim doğumumu da orada yapacağım inşallah🥰
Aymura- F-USTA bende Zehra hanıma gitmeyi düşünüyorum şu an Konya da değilim ama doğuma orada yapacağım nasıl ilgili bir doktor mu bir de hastanede çocuk yoğun bakım var mı benim erken doğum riskim var
Aliye-u seldaaaaaaaaaa doktorun adını çok duydum fakat hastaneyle ilgili oldukça şikayet var. Siz memnun kaldınız mı
F-USTA Aymura- şuana kadar bir sorun yaşamadım,yoğunbakım için de pek bir bilgim yok açıkçası ama tavsiye ediyorum
seldaaaaaaaaaa Aliye-u ben hamileliğimin 3.ayinda gitmeye başladım ve doğum 16 gün sonra nihan hanıma gitmeye devam ediyorum hastaneden de memnunum aslında ama ne gibi şikayetler var
Aliye-u seldaaaaaaaaaa doğum paketi ve personelleri hakkında şikayetler okudum. İnşallah siz yaşamazsınız. Bende o doktora gitmeyi düşünüyordum sırf hastane yüzünden yeni arayışlara girdim.
Hppyy456 Eddaonlime kadin doğum acil sürekli açik oluyo genelde odalarida tek kisilik die duydum gayet rahatmış ama ebeleri nasil hicbir bilgim yok