BirUmut59 Seymaa30 teşekkürler ben 32 yaşındayım bu forumda Dr aret kamar tavsiyesi üzerine bende bugün tüp bebekle ilgili doktorun asistanı ile konuştum asistan direk rezervinize bakalım dedi bakalım bende vakit kaybetmek istemiyorum daha fazla
Seymaa30 BirUmut59 rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah herşey yolunda gider bende o Doktoru tv programında gördüm işin ehli birine benziyor en yakın zamanda rabbim gönlüne göre versin canım🤲🏻
BirUmut59 BirUmut59 ben şuan bulunduğum şehirde aşılama yapıyorum tutmasa son çare aret kamara gidicem uzak olduğu için son çare olarak belirledim yol haritamı
BirUmut59 BirUmut59 cerrah paşa da profa tüp bebek için gittim aşılamadan önce ne işin var dedi bilginiz olsun bende aşılama yaptırdım
Vildan65 Benim ablam 15 yıl sonra kuzenim.16 yıl .sonra yengem 2 yıl yine bir akrabam 3 yıl sonra aynı doktorun tedavisi ile hamile kaldı doktor vanda isteyen olursa numarasını verebilirim Rabbım evlat isteyen herkesi sevindirsin
Aslimuuuu BirUmut59 mrb tekirdağ da ümit ekmen arkadaşımın doktoru üç düşükten sonra bu doktora gitti ve aşırı memnun. Bir kızı oldu hep duacısı.inşallah siz de tez zamanda güzel haber alırsınız 🙏
sedaa_aa BirUmut59 neden tüp bebek tedavisine başlamıyorsunuz ben ikinci tüp bebek transferi sonrasında bebeğimi kucağıma aldım pes etmeyin
BirUmut59 sedaa_aa profosöre gittim cerrah paşada daha yeni tüp bebek niyetiyle adam sıkıntı yok aşılama yapmadan niye geldin paran mı çok dedi kovaladı gibi oldu 😊 bende doktoruma döndüm dün aşılama yaptırdım sonucu bekliyorum
sedaa_aa BirUmut59 umarım tutar 😇 eger tutmazsa mutlaka bir tüp bebek doktoruyla görüş ben bir yıllık evliyken tüp bebek tedavisi gördüm ikinci denememde tuttu umarım sen de kavuşursun evladına ☺️
iremcannn1907 BirUmut59 canım kendi doktorumu şiddetle tavsiye ediyorum. Yaşadıklarını yaşamadım, gebelik için gidiyorum kendisine. Fakat benzerin durumları yaşayan çok hastası var. İnstagram da takip etmekle başla istersen Sinem Albayrak Kaya