merveosman2627 Kızlar nolur yardım edin beta 53 birkaçgün sonra 273 oldu bugün test yaptım beta 0 eve geldim eczanedeki testlerden yaptım çok net pozitif çift çizgi ben anlamadım kafam çok karışık kanama falanda olmadı napcam ben
Nymphadoraa merveosman2627 aynı yerde mi yaptırdınız testleri ? 273 çıkan sonucu ne zaman yaptırmıştınız ?Laboratuvar hatası olabilir yeniden yaptırın bence
Royem62 merveosman2627 kanama olması lazım ki beta 0 olsun o nasıl birşey labartuvar sorunlu olablr mi 273 çıktığı zamanın üstünden kaç gün geçti
GoncaClk Bende kimyasal gebelik geçirdim beta değerim düşmüştü ama kanamam başladığı halde hemen sifirlanmadi hala 7 gözüküyordu doktor kanama ile beraber sifirlanacak dedi. Kesinlikle yanlışlık var hem kanamanizda olmamış
ZelihaB merveosman2627 laboratuvardan kaynaklı bence bir kaç kişide daha olmuştu duymuştum bunu başka yerde verin birde isterseniz
GoncaClk merveosman2627 Bana kesin yanlış geldi dediğim gbi benim kanamam yoğun olduğu halde ve betam çok yüksekte değildi benjm yine de hemen sıfır olmamış testte de hala pozitif çıkıyorsa muhtemelen yanlışlık var gibi inşallah da öyledir. İns hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz🌸
Royem62 merveosman2627 beş günde sıfırlnmassı imkansız benim 25 bile 2 hdtada sfrlndı sen bir dha kan ver başka yerdd
ZelihaB merveosman2627 iyi yapmışsın ben kürtaj olduğum halde bir hemen sıfırlanmadı senin kanaman bile olmamış laboratuvar dan kaynaklı bence içini ferah tut
Eylul1987 merveosman2627 bazi labaratuarlada sıkıntı olabiliyo. Baska yerde tekrar yaptirin. Idrar testinde cikmis zaten baska tanidiklarimin basinada geldi bu yuzden adet gormuyorum diye adet sokturucu kullanip cocugundan olan da oldu o yuzden baska yerdede yaptirin
ZelihaB merveosman2627 tabi ki de hemen dua ettim zaten gördüğümde 🤲🏻Herkese ediyorum Her namazda her duamda vardınız elhamdülillah
merveosman2627 Royem62 şok geçirdim canım gerçekten hiç beklemiyordum allahım nolur bi sorun çıkmasın
CansuDRY merveosman2627 Kesinlikle yanlışlık var. Evde çift çizgiyi görüyorsanız, betanın sıfır olması im kan sız. Kaldı ki düşük yapıyor bile olsanız pat diye sıfırlanmaz. Boşuna üzmeyin kendinizi.