Kuben Happybaby007 Normal muayenelerde böyle oluyor ama detaylı da parmaklarına bile bakılıyor. Ben 4 Mayıs’ta gireceğim inşallah
Kuben Happybaby007 Yok daha erken diye hiç düşünmedim. İlk gebelik bir de bakalım hayırlısı hangisi ise o olsun. İlla normal olacak diye diretmem şartlar neyi gösterir bilemeyiz. İnşallah sağ salim alalım kucağımıza 🤲🏻💗
nazkeve 10 Mayıs’ta detaylı ultrasona gireceğim çok heyecanlıyım. Kızımız olacak doktor %90 dedi tabi değişiklik olursa yazarım 😂
Morvy gizemayca1 ay görmez olurmuyum arada renksiz arada renkli açıyor doktor sıyah beyaz zaten pek birşey belli olmuyor ama doktor ilk renkliyi açtığında direk kabak gibi yüzünü gördüm elleride çenesinin altındaydı okadar güzeldiki birde çok güzel pozlar verdi kızım güzel fotoğraflarımız oldu☺️🌸
gizemayca1 Morvy oyy yerım onun agzını ya bebek kelimesini duyunca bile dişlerim kamaşıyor bende gorurum ınsallah kızımın yuzunu 😊
Morvy gizemayca1 görürsün inşallah annesi gerçekten çok güzel bir duygu keşke her kontrolde renkli görebilsek😍