Bebegimibeklerken1 Ebru1208ahmet daha görünmedm bugün ayrıntılı ultrasonda yeni öğrendim takip edicez dedi doktorum bklm
Ezgifatma2010 Benim bebegimde de çıktı 22 haftada ayrıntılıda fetal ekoya gönderdi orada da çıktı 30 haftada tekrar gel dedi gene vardı inşallah kapanacak diye bekliyoruz
Zeynepderin Ebru1208ahmet zaten doçent baktı dediğim çocuk kardiyoloji doktoruydu canım o baktı kalbine geçer inşallah
Sevinc24 Bebegimibeklerken1 22 haftamda müsküler vsd var dedi bunun genetikte olabileceğini veya kapanabileceğini söyledi perinatolog çok üzüldüm tam bir ay ağladım hamilelikte her şeyi çok takıyor insan inşallah kapanmıştır 35.haftadayım
Sevinc24 Bebegimibeklerken1 detaylıda yapılan da fetal eko olmuyor mu zaten ben çocuk kardiyolojisine de gösterdim aynı farklı bi şeyle bakmadı
Balbocegim Bebegimibeklerken1 oğlum doğduktan sonra öğrendik kalbi delikmis küçük bir delik altı ay sonra kapandı sık rastlanan birşey mis dedi doktorumuz şükür kapandı umarım sizinki de kapanır🤲
Sevinc24 Bebegimibeklerken1 bana 1 mm dedi ama çok önem vermiyorlar mm e çünkü doğunca daha büyük veya küçük olabiliyor boyutu onlar için yeri önemli tehlikeli bi bölgede değil istediğin hastanede Doğum yapabilirsin dedi kardiyolog forumlarda çok okudum 1mm dediler ama daha büyüktü diyen 4 e kadar sorun teşkil etmiyor kapanmasını bekliyorlar
Dygfrknsgt Bebegimibeklerken1 pazartesi bende detaylıya girdim banada kalbinde parlaklık var dedi ve göbek kordonunda tek arter varmış inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi 🤲🏻
Naz_01 Bebegimibeklerken1 çoğu doğumdan sonra kapanıyor .bir kaç tanıdığımızın çocuğunda vardı doğduktan 5ay sonra gibi bir süreçte kapanmıştı