Iremozer SB_ işte dediğim gibi Palm yağı olması yüzünden vazgeçtim bende sonuçta Palm yapı kanserojen bişi mamaların içine neden konulduğunu anlamıyorum
Iremozer SB_ evet hipp de çok iyi diye okudum ama biraz pahalı geliyor bana ikiz olunca bütçem kısıtlı kaldı ücretsiz izne de çıkacağım için 😔
SB_ Iremozer her anne bebeğinin/bebeklerinin iyiliğini ister ama maddiyat açısından böyle şeylere takılmamak lazım Oluru neyse o Ve maalesef günümüzde artık bazı şeyler çok abartılıyor hem maddi hem manevi Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏼
Seymanur0707 SB_ çok kararında bence kokusundan ziyade lavanta yağı rahatlatıyor ve ıslak mendilde kalın böyle bazı ıslak mendiller var 5-6 tane ile ancak temizleyebiliyorsun bundan 1-2 tane yeterli oluyor
Zdk SB_ bebeğim 15 günlük ıslak mendil hastanedeyken water wipes kullandım sonra sleepy e geçtim. Mama da aptamiş prosyneo ve sma kullandım bi fark göremedim arasında zaten gece 1 kere veriyorum doymayınca
SB_ Zdk sleepynin hangi ıslak medilini kullanıyorsunuz çok çeşitleri var Söylediğiniz mama markalarının arasında peki fiyat farki çok mu yoksa sadece en fazla 10tlmi
Seymanur0707 SB_ denemedim hiç görmedim de bir de unibaby nin bazı ıslak mendilleri güzel unibaby soft mesela kalınlık olarak iyi diğerlerine göre onuda deneyerek bulabilirsiniz
Zdk SB_ aptamil prosyneo eczanede satılıyor sezeryanla olan doğumlar için içinde özel probiyotikler var diye okumuştum. Bebeğim makat gelişti sezeryan doğum yaptım. Sma daha uygun fiyatlı. Sleepy natural ıslak mendilin adı
Seymanur0707 SB_ baby turko iğrenç mesela türk malı olduğu için almıştım pişman oldum o kadar ince ki
gulin-35 SB_ bende sonradan ona geccem molfıxde gobek bagı oyuntusu vardı o yuzden tercıh ettım rahat olur dıye kuzenım de molfıx kullanıyo bır yasında bebegı o tavsıye ettı dıye aldım
sedaa_aa SB_ ıslak mendil uni baby sensitive yenidoğan mama ise hipp combiotic canım ikisinden de çok memnun kaldım
Portakalgeliyor SB_ mama hipp almayı düşünüyorum içerik olarak temiz . Bebek bezi ıslak mendil sleppy :) tercih ettim