• Gebelik
  • Kızlar yardım lütfen 😔

Mom72626 daha doktora hiç gitmedim randevum yarın gidecem kendim folidoce aldım kullanıyorum ne kadar faydası oluyor bilmiyorum 🤷‍♀️ Salatalık değil herşeyi denedim artık eşim sürekli markete manava gitmekten sıkıldı ama yok hiç yiyemiyorum bundan önceki hamileliğimde hiç böyle değildi acayip iştahım açıktı 13 haftamda 5 kilo almıştım bu neden böyle anlam veremiyorum çok üzülüyorum 😔

Halidebilbik ilk haftalarda çok normal şuan zaten bebiş sizi sömürüyor onu düşünmenize gerek yok zarar gelmez yani ona. Siz sadece ayakta kalıp kendinizi iyi hissedicek kadar beslenin. Yavaş yavaş azalacak bulantilariniz. Bende ilk haftalar sadece kraker,ve peynir ekmek yiyordum 🙂

Halidebilbik bir kaybın için üzüldüm ama rabbim bir tane daha nasip etmiş sana olumsuz düşünme hiç bir zaman canım o haftalarda çok normal ben 18.19. Haftaya kadar gram birşey yemedim3-4 kilo verdim sadece şu içiyordum onuda anında geri çıkartıyordum bebegin daha çok küçük senin kanından besleniyor mide bulantısı falan yaşıyorsan doktorundan ilaç işte prilam dr çok işine yarar kendini yemek yemek için asla zorlama canının istediği şeyler ye tuzlu birşeyler ye fıstık fındık vs ilerleyen haftalarda iştahın açılacak doktorun vitamin falan yazar sana onları içince iştahın açılır 🌸

Halidebilbik bende sizin gibiydim 3 kilo verdim birkaç hafta içinde doktorum prilam dr yazdı onunla toplarlandım bebege bişey olmaz merak etmeyin o şuan sizin yediklerinizden beslenmiyor 3 aydan sonra sizin yediklerinizden beslenmeye başlıyor

Halidebilbik benimde 6 haftada başladı o gun den beri 17 haftalik oldum hala bulantılarla baş ediyorum iki gün boyunca suyu bile çıkardığım oldu halsiz düştüm serum yedim ama bulunacağı varsa bulanıyor geçmeyeceği varsa geçmiyor prilam ilaçla duruyorum çoğu zaman onuda cikartiyorum sadece su içerek geçiriyorum ama zamanla geçecek azalacak sadece sabır doktorundan bulantı ilacı mutlaka işte yoksa daha çok kilo verirsin ben o zaman 4 kilo vermiştim simdiden allah yardımcın olsun

Masalannesii yaaaa içimi biraz rahatlattın canım çok tşk ederim ne bilim işte belki daha kucağımıza almadık ama annelik işte içim içimi yiyor yarın doktoruma söylicem vitamin versin diye umarım düzelir 😘🙏

Halidebilbik 9.haftada falan artık birşeyler yiyebiliyordum. Bulantı oluyordu ama genelde sabahları çıkartıp tüm gün rahat takilabilmiştim. 😃

Halidebilbik her hamilelik farklı canım. Ben de kızım da senin gibiydim şuan 9 haftam bitecek bunda hiç hamile değilim gibi. O yüzden hepsi geçiyor sadece biraz sabır 🙏🏻