uykusuz1parol aysenunur Bende çok korkmuştum acaba değişir mi diye birde çevre sürekli yok inanmayın bize de demişlerdi diyenlerle doluydu 😀Ama ben güvenerek gittiğim bi doktordu o yüzden alışverişime bile başlamıştım
uykusuz1parol busraa50 İnşallah çok farklı bi heyecan oluyor öğrenene kadar Rabbim hayırla sağlıkla almayı nasip etsin bebeğini kucağina 😍
Betuledem Gizemeris evet, Ağrı’da yaşıyorum burada bir tane özel tıp merkezi var bir de özel bir doktor kliniği. İki doktora da takipliyim, 11.haftada ikisi de cinsiyeti kız olarak söylediler. Çocuğun pozisyonu da müsaitti sanırım bacak arası vs.
Ilkayy busraa50 bugün öğrendim 12+1 ama kesin değil dedi kıza benziyor tahmini kız dedi 2 hafta sonra kesin söylicem dedi
busraa50 Ilkayy Rabbim gönlünüze göre versin sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil bence ama tabiki insan merak ediyor ister istemez 🤷♀️😊
Mmerrvee busraa50 12 haftalıkken doktorumuz erkeğe benziyor demişti. 16. Haftada gittik kız dedi.12-13 haftalıkken net cevap alan da var bizim gibi alamayan da belli olmaz