MerakliAnne61 11.haftadan itibaren doktorlar tahmine baslayabilir aslinda ama soylemek istemiyolar 13 de artik pozisyon uygunsa net soylenir
Hazeleyes_ 13+1 de söylemişti doktorum ama hemen hazırlık yapma birdah gelince bakarız dedi. Doktor bilgisine çok güvenirim o yüzden şimdilik dediği gibi hissediyorum ama bakalım:)
busraa50 Burcu4135 ne güzel Rabbim gönlünüze göre vermiş😊🌸 aynen doğrudur rüyalar yanıltabiliyor gerçekten 😂
busraa50 Feyza11 amin insallah canım 🙏🌸 Sizinkide anneli babalı sağlıcakla büyüsün hayırlı bir evlat olsun inşallah 🙏
busraa50 flowers yapılan yorumlardaki annelerin çoğu erken öğrenmiş ve değişmemiş bence bu biraz şans işi gibi 🤷♀️ Hayırlısı olsun sağlıklı olsunda geçte öğrensek olur🙂
flowers busraa50 kesinlikle şans oyuzden şansa birakip erken öğrenmektense kesin olarak 16 yi beklemek cok daha mantıklı geldi bize benim çevremde uc kişinin de değişmişti :) oyuzden zamanında öğrenmek en güzeli🥰
Betuledem Gizemeris evet, Ağrı’da yaşıyorum burada bir tane özel tıp merkezi var bir de özel bir doktor kliniği. İki doktora da takipliyim, 11.haftada ikisi de cinsiyeti kız olarak söylediler. Çocuğun pozisyonu da müsaitti sanırım bacak arası vs.