Melikesvm Kızlar bıngolde oturuyorum özeldemı dogum yapsam devlettemı bılmıorum kafam cok karısık ya. Sız hangısınde yapacaksınız. Bıde şu dıkkatımı cekıyor bazı özeller bebek tam haftasında dogsa bıle solunum sıkıntısı var dıe küveze alıyorlarmıs para almak ıcın oyuzden bıraz tedırgınım
Bahargzydn Melikesvm özelde yapacağım devlette doğuma eşiniz giremiyor . Özel daha konforlu ve ilgili bence
Gizmolata Melikesvm öyle bişey olamaz çünkü devlet karşılıyor bebeğin ilk ay ücretlerni. Para için küveze koyamazlar yani.
kubraannecikk1 Melikesvm çoğunluğun ne dediğine bakma sakın benim ilk çocuğum düşük oldu ordan oraya birsürü doktora gittim çok acemiydim düşük tehlikem vardı bende özele gidip para verip sonra rezil olmak istemiyordum.am şuan 24 haftalık hamieyim ve en başından beri güvenilir bir doktor buldum çok araştırdım yanında doğum yapan arakadaşlarım var ve ona gidiyorum özel tabiki ve çok güvenilir.sen araştır hangisi içini rahat ettirecek ve güvenini sağlayacaksa ona git başkalarına bakma.
Minigimm0611 Melikesvm Bahargzydn çoğu özelde alınmıyor doğuma eş benim özeldekide almıyor malesef keske alsalar yani özelin cok bir artısı yok şuan için sadece muayeneler devlete gçre daha iyi bakılıyor okadar
Melikesvm Esenburhan123 parası sprun degılde bebegını goremıyorsun hemen kuveze alıyorlar ya ondan dolayı
Melikesvm Gizmolata özelde dedım hanı para almak ıcın dıeek kuveze alıyorlar ama kafam karısık özeldemı devlettemı yapsam dıe
Melikesvm kubraannecikk1 burda pek tanıdığım yok ama eşimin arkadasının eşlerı özeldekı doktora dogum yapmıslar cok ıyı 3gunde ayaga kalktım felan dedı. Devlette de amalıyat olan yok hıc dogum yapan ama doktora ıyı dıyorlar kafam karıstı bıraz
Burcu4135 Melikesvm özelde bi sıkıntı olmadıkca küveze almıyorlar size bu bilgiyi kim verdiyse yanlış vermiş. Bi sorun varsa küveze almaları en güzeli tabiki. Ayrıca devlet karsılıyor diye biliyorum. Hem ayrıca bingölde özel hastaneler istanbula göre daha uygundur içinizi karartmayın. Yine de en iyi kararı siz vereceksiniz.
Sevalbasarr Melikesvm evet bazı hastanelerde bunu yapıyolar, bebek nefes alamaıyo diyip aldıklarını cok biliyorum, hatta kadın doğumcularla, cocukcular tartışma halinde çoğu zaman bu konu yüzünden, bilinçli olmak lazım
greybrde Melikesvm devletteki doktorlar daha çok amaliyata girdiği için daha tecrübeli diyolar bilemiyorum ama
kubraannecikk1 Melikesvm bence gidip hem muayne hemde doktor için görüşebilirsin.🙂 içine sinmezse vazgeçersin.
Medilifegun Melikesvm bebegin ilk 28 günkü tedavilerinde para alınmaz yoğun bakımdan da yani özelde bebeğiniz yoğun bakıma alınırsa hicbirsekilde para odemezsiniz ben hiçbir sorunum icin devleti tercih etmiyorum ki bir dönem devlette çalışmış bir hemsire olarak bunu söylüyorum
gulcicek0 Melikesvm Kuvez için para alınmıyor ki hem bi sıkıntı olmadığı sürece nie kuveze alsınlar kulaktan dolma laflarla kendinize stres yapmayın
Sevalbasarr gulcicek0 hastadan alabildikleri zaman alıyolar, almadıklarındasa önemli değil devletten alabiliyolar zaten bazı hastaneler bu zihniyette
rukiyeeefeee benim hem devlette hem özelde doktorum var trombositlerim düşüyo git gide bana özeldeki doktor hiç söylemedi devletteki takip edilmesi gerek dedi trombostlerim düştüğü için bu yüzden kararsızım develtin imlanları daha iyi özellere göre bi sıkıntı olsa müdahale edilebilr diye düşünüyorum gidişata göre karar vericem şuan 29 haftalığız
Melikesvm rukiyeeefeee bende ozelde tok karna skeerım 175 cıktı aka kan ver derken acmısın tokmusun dıe sormadı doktor hıc. Sadece onden gıdıyor kılosu dedı suyun fazla demedı. Devlete gttım suyun fazla gbı dedı ac karna kan verdım 106 cıktı ve doktor bas ve ayak kısmı 35 haftalık karın bolgesı 37haftalık dedı bunları özel soylemedı hıc hangısıne ınanacagımı sasırdım
rukiyeeefeee Melikesvm ben her zaman için devlete güvenirim devletin doktorları özelden daha iyidir ilgi az diyolar doğru ama onlar işini riske atmazlar bana trombositlerinç takip etmemiz gerek diğer gelmene hatırlat mutlaka yine bakalım dedi ama özel hiç bi usg yle bakıyo iyi bi sıkıntı yok diyip gönderiyodu aldığı oarasını alıyo keyfine bakıyolar 😒
Yahyam_17 Melikesvm engin beyin hastası iseniz vay hakinize i adam çok yoğun bir tanıdığım tüp bebekle hamile kaldı ona detaylı ultrason yaptırmadı unuttu ve şuan doğumu normal doğum istiyordu yapamıyor bebeğin kafası da sorun varmış ve bunu devlet hastanesi de öğrendi devlette Ramazan bey var ona güvene bilirsiniz. Burda o ne dediyse elqzigdaki üni hastanesi deki doç. Dr aynısı soledi bana
Susamtanem2 Melikesvm Eşim girsin fotograf çekelim falan demiyorsan devlet bence daha iyi güzelce araştır devletteki doktorlar çok iyi ya da bana öyle denk geldi bilmiyorum dene içine sinende karar verirsin
HemsireeAnnee Özel veya devlet önemli değil bence. Önemli olan doktor. Araştır. Ona göre tercih yap bence. Kuvoz konusunda korkma bir sıkıntısı olmadığı zaman bebeği alma hakları yok zaten sende anlarsın bebeğinde sıkıntı var mı yok mu diye görünce