Happiness- Kesinlikle gerek yok. Ben yurt disinda yasiyorum surada bir annenin bile hastane cikisinin ne oldugunu bilmedigine eminim. Boyle seyler Turkiye’de o kadar abartiliyor o kadar olmasi lazimmis gibi gosteriliyorki hemde gereksiz yere. Ben bildiginiz zibin-tulum, zibin-alt ust takim olarak aldim. Doktorlarin onerdigide budur. Hicbir doktor kiyafetin sekline, kac parca olduguna, uzerinde yazilanlara bakmaz. Tabiki en guzeli olmasini istersiniz evladiniz icin ama ‘en guzeli’ kavramini yeniden olusturmak lazim.
Taze_gebe Happiness- evet bizde maalesef biraz da gösteriş var ben en pahalısını aldım en pahalısını yaptırdım övünme çok var bizde 😞
Taze_gebe Azranefes aman canım ne onlusu bana hediye gelmese ben de almazdım sayısı 10 olsun diye para tuzağı biraz da yenidoğan ztn küçülecek kalacak zıbındı tulumdu battaniyesi yeterli hiç dert etme ☺️
Diilruba Azranefes Bence hiç gerek yok benimde 10lu hastane Çıkışı yok beşli bile yok normal aldığım kıyafetlerle takım yapacağım kendinize sitres yapmayın
Nurr_1 Azranefes bende almiycam 1 tane 10 lu alacağıma üç tane 5 li alırım battaniye Vs zaten ayrı alınıyor 😅😅 kızımda almıştım bu sefer düşünmüyorum
Ozlem23 Azranefes niye almak zorunda olasınız ki hicbir şeyi almak zorunda değilsiniz ne alabioiyosaniz onu alirsiniz
archmom Azranefes 10 lu da olmayıversin canım ya . Dert edilecek birsey değil . 5 li almıssın yeter. Tek farkı sanırım battaniyesi yoktur. Müslin almıssındır mutlaka onu battaniye yapar geçersin 🙏🏻🥰 sağlıkla gelsinler de gerisi boşş 🙏🏻🥰
pnr1404 Azranefes merhaba bebeğinizin cinsiyeti nedir? Ben almıştım hediye de geldi dilerseniz ben de size hediye edeyim
Medilifegun Azranefes kizimda 4 takim 10lu hastane cikisim vardi gereksizmis içindeki birçok parça kullanılmıyor direk alt ust takim veya tulum olarak alin bence şimdiki bebegimde öyle yapcam
Melek- Azranefes ben 10ludaki herşeyi koymadım bile hastane çantasına, hepsi gerekli değil bence. Zıbın, eldiven, şapka, çorap, battaniye, tulum ya da alt üst pijama yeterli diye düşünüyorum hemşireye verilecekler olarak
pnr1404 Azranefes bana adresinizi gönderirseniz hediye gönderebilirim size :) benim de ilk bebeğim heyecan ve stresinizi çok iyi anlıyorum
Azranefes Çantaya mesela 10lu takım yazıyor buradaki insanlar 10 lu koydum falan yazmış e malum benimde ilk bebeğim bir şey bilmediğim için ister istemez stres yapıgprum ama gerek yokmuş galiba 😊
Nurcaa Azranefes tabi ki zorunda değilsiniz olanı kadar kullanır siz kendinizi kasmayın. Yapabileceğiniz en iyi şeyleri yapmışsınızdır zaten 🥰🥰
Esraismail Azranefes yeterli bencede o kadar sart degıl 10 lu hastane çıkışı zaten hepsini kullnmıyolrmıs cevremde dogum ypnlrdan duyduğuma göre
Kimkibu Azranefes bendede yok onun yerine 3 tane 5li hastane cıkısım var tek tekte tulum aldım takım yeterli bence
Elfelf475 Azranefes 10 ku zaten battaniye falan olduğu için isteniyor siz 5liye yanına bir battaniye koysanız yeter ne olacak ben de takım almadım hep ordan burdan toparladım durumum olsa bile çok gereksiz geldi bana çünkü çok hızlı büyüyormuş herkes öyle deyince para vermek anlamsız geldi
Fatmaadnz Azranefes bende almadım ben hatta çok fazla bir şey almadım çünkü çabuk büyüdükleri için 5-6 tane zıbın ve alt aldım bir tane de tulum AVM’ler uzak değil nette de her şey var yeterli gördüm kendi açımdan tabi herkese saygım sonsuz 🙏🏻 Ama ben böyle gerek gördüm sonrasında büyüsün abartırız bol bol yeter ki sağlıklı olsunlar sağlıkla gelsinler bizde sağlıklı olalım yeter Allah büyük 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻