Firstlady Adaa8905 Allah affetsin kötü manada demiyorum ama oruc tutamıyorum ilaç içiyorum size helal nasıl tutuyorsunuz. Hamilelik döneminde yemeğinize dikkat etmelisiniz
Adaa8905 Firstlady Valla göz göre göre yemeye içim el vermedi ilaç da kullanmıyorum iftardan sonra ilişki oluyor benim de içimde şüphe var aslında sağlıklı beslenen.duzenli beslensem diye de bilemedim
Firstlady Adaa8905 evet canim ne bileyim valla🤷🏻♀️ Allah kabul eylesin. Hem hamilelere oruc tutmak olmaz diye biliyordum🤔
CansuDRY Adaa8905 İğnenin etkisi 10.gün geçti benim. 12.gün pozitifi gördüm. (Hatta 11.gün pozitifti ama aşırı silikti.) İğnenin 2.gününden itibaren yaptığım tüm testleri “Çatlatma İğnesinden Gebeliğe” diye başlık açıp paylaştım. Belki fikir olur.
Adaa8905 CansuDRY Tamam canım bakarım benim de 12. Gün ve diğer günler 3 tane test yaptım hepsinde silik çizgi çıktı adet oldum
Adaa8905 Firstlady İşte hamile değilim ki canım tedavi gördüm şimdi orucu yersem.ve hamile.kalamazsam çok kötü olurum
CansuDRY Adaa8905 Kendim de dahil birçok kişinin tecrübesine bakınca çatlatma iğnesinin etkisinin hiç bu kadar uzun sürdüğünü, 15.günü bulduğunu görmedim. Doktor öyle diyorsa öyledir. Hayırlısı olsun hakkınızda.