Adaa8905 Kizlar ben 1 hafta önce oldum iğneyi kasik ağrım ve beyaz akıntım oluyor sizde de varmı böyle şeyler yada başka belirtiler
Firstlady Adaa8905 ben de öyle hamile kaldım canım😍 iğnenin 12ci günü falan yaptım pozitif çıktı herkes iğnenin etkisi dedi ama her gün test yaptım ve pozitif çıktı. İnşallah siz de hamilesinizdir
CansuDRY Adaa8905 İğnenin etkisi 10.gün geçti benim. 12.gün pozitifi gördüm. (Hatta 11.gün pozitifti ama aşırı silikti.) İğnenin 2.gününden itibaren yaptığım tüm testleri “Çatlatma İğnesinden Gebeliğe” diye başlık açıp paylaştım. Belki fikir olur.
Adaa8905 umudumvar2 İğneden sonra değil de ilk ilişkiden sonraki gün bütün gün boyunca kasiklarimda ağrı oldu bide ilişkiden sonra 1 damlam kadar leke geldi yani öyle gördüm şimdi de bacaklarım ağrıyor kasiklarimda batma oluyor canım
Adaa8905 Firstlady Geçen ay bende öyle.oldum canım 12. Gün başladım test yapmaya hepsi pozitif çıktı çok silik çizgiler çıktı kan verdim 5.34 çıktı bir sonra ki gün adet oldum.doktor gebelik yok dedi
Firstlady Adaa8905 😔 inşallah olur canım umudunu kaybetme ben yapınca test çok koyuydu. Resim burda paylaşamıyorum göstermek isterdim
Adaa8905 umudumvar2 Bilmiyorum ki canım kabızlık da var kaç gündür iğneden mi oldu yoksa oruçta sıvı alımı tükendi ondan mı oldu ama iftardan sonra çok fazla su içerim böyle bisiyi daha önce görmemiştim
Firstlady umudumvar2 halsizlik halsizlik halsizlik 😂😂😂 uyumak isteyi, sık idrar. Sık dediğim normala göre iki kat fazla gidiyordum
Adaa8905 Firstlady Aralık ayında kürtaj oldum bos gebelikten 2 aydır da tedavi görüyorum pco var ilk ayda olumlu sonuç alamadım bu ay da 18 mm bı tane yumurta gelişmiş bekliyorum bakalım
Adaa8905 Firstlady Bende de halsizlik var oruçtan dolayı mıdır bilmem.aksam 12 de yattım sahura da kalkmadim daha yataktayim uyu deseler uyurum 😂
Firstlady Adaa8905 ben de geçen yaz düşük yapmıştım. Mikrop çıkmıştı tahlilimde. Daha sonra temiz çıktı her şey. Hamile kalamıyordum… bir iğneyle bir aya kaldım. Ovitrelle adı
Firstlady Adaa8905 Allah affetsin kötü manada demiyorum ama oruc tutamıyorum ilaç içiyorum size helal nasıl tutuyorsunuz. Hamilelik döneminde yemeğinize dikkat etmelisiniz