Samira34 asli35 alın bndende o kadar yanı , yoruldum vllahı, bel agrısından hareket kasıtlılıgından nefes befese kalmktnn 🥺
depsizoo Samira34 kolay gelsin cannım bende kan verdim bugün bıhtım artık sömürdüler kanımı evlendiğim günden beri kan veriyom
EceEgemen Samira34 bizimde bugün 35+6 haftaya kontrole gideceğim bklm doktor ne dicek bana bile şuan zor geliyor sizi düşünemedim 🙈
Samira34 Selver90 🤦🏼♀️ Babannesıııı bekle bnıııı carsambaya kadar dıyor kadın tlfonda, cok asırı heveslıler , randevum vardı 8.30 kadın bnı 7 bcukta arıyor doktrdan cıkınca bnı ara dıye , yapısık sulük gbı bsy ya bnm acılen dogum yapmam lazım 😂
Mom5444 Samira34 bende yurt dışında yaşıyorum haziran ortası doğumum Allah nasip ederse 🙏🏻😊 şu an sınırlar kapalı ama ozaman ne olur bilmem kaynanamda ben gelirim diyo anne sınırlar kapalı diyom açılırlar diyor bakalım 🤣 duam belli ama bu sefer kapalı olursa annemde gelemicek 🤣 kaynanama eşim diyo anne ne aldıysan bebeğe gönder yıkayalım sınırlar kapalı olursa gelemiceksin diyor yok oğlum ben bulurum çaresini diyor 🤣 tırstım 🥺
Selver90 Kiyamam yaaa😘valla bu pandemi benim cok isime geldi tovbe tovbe 😂ben kimseyle gorusmuyorum onlar herkesle gorusuyorlar gelmek istiyorlar surekli kusura bakmayin ben kimseyle gorusmuyorum siz herkesle ic icesiniz olmaz diyorum.kiziyorlar ama en azindan dinliyorlar.cocuk doguncada pandemi devam ederse eve kimseyi kabul etmicem…oglumda ettim de ne oldu sinir krizleri gecirttiler
Samira34 Selver90 ilk cocuk , ılk torun gelmeyın desem evi basıma yıkarlar dusunemıyorum bıle suan 🤦🏼♀️😂 allah yrfımcım oldun ne yaptım ben ah ah
Selver90 Samira34 kiz aynen beni okadar kotu bunalttilar ki Allahim affetsin nerden dogurdum dedim.simdi torun torun gorucez torun ozledik diyip gelecekler bende gelmeleri sikinti degil ama herseye cok karisiyorlar resmen kendi evime misafir gibi hissediyorum kendimi ikide bir laf sokmaya yer ariyorlar.lohusa demeden kavga cikartiyorlar vs vs.yani sadece uzerine fazla dusuyorlarsa dert etme canim oyle insandan zarar gelmez saygili olsunlar hadlerini bilsinler mutlu edemeye bilirler ama kimsenin kimseyi mutsuz etme hakkida yok
Samira34 Selver90 sevgı saygı her zaman var aramızda ama karısıyorlar sımdı karısmıyorlar dıyemem , yedgıme ıctgıme bıle 🤦🏼♀️ Sabır cekıyorum bazen resmen ! Bide ıster ıstemez cocugumu kıskanıyorum heralde ya valla paylasmak ıstemyorum
Samira34 Mom5444 bende yurtdısındaym aılem burda degıl sadce esımın aılesı burda , annesı babası ve ablası resmen benı darlıyor , ben cok sevgıden ılgıden bunalan bır ınsanım 😂😂😂