Mikmik Hepinize merhaba 🙃 ben gebeliğimi yeni öğrendim daha doktor muayenesinden de geçmedin.tek doktorla devam etmek istiyorum bana önerebileceğiniz devlet veya özel doktor var mı ücretleriyle beraber söyleyebilirmisiniz 🌸
Merveee34 Mikmik suan ücretini bilemiyorum ben istanbuldayım ama samsunluyum sürekli geliyorum .diğer hamileliğimde Bülent sürücüye gittim harika bir doktor bence . Suan medicana da galiba .kardeşim 2 sezeryan doğum yaptı onda ve çok memnun kaldı
Sermec Mikmik devlette Erol yazar özelde medinaca Lale cetin yılmaz tavsiye ederim muayene ücreti 185 TL ama eşimin kurum indirimi oldugu için 159 ödüyoruz dogumda 4000 oda dahil ama yine indirimli faydalınırz diye düşünüyorum 🥰
zynp55 Mikmik merhaba, öncelikle hayırlı uğurlu olsun 🌸🌸🥰 Medical Park hastanesi, Merve Cavıldak’a gidiyorum. 3 doktor değiştirerek keşfettim kendisini sonunda, keşke keşke keşke en başından beri gelseymişim diyorum.. Çook memnunumm. Muayene ücreti 265 TL.
denizkizim Mikmik dr zeynep banu güler dünya tatlısı bi kadın çok memnun kalacağınıza eminim🌸 muayene ücreti 250 liman hast doğum ücreti hastane doktor toplam 5500
bebisini-bekliyor Mikmik canım ben medicana Bülent sürücü ye gidiyorum ama bayan istiyorsan lale çetin var bir de anadolu da özge piri mantar muayeneleri 180 olması lazım liv de de seher sarı yı cok begenıolar orası daha pahalıdır tabi
SumeyyeBaltaci Mikmik medicana da lale çetin tavsiye ederim canım şuan muayene ücretlerini bilmiyorum ben en son eylülde gitmiştim kendisine 😊
iremlij Merhaba. Hayırlı olsun öncelikle. Konumunuzu imkanınızı çok bilmiyorum ama Atasam Atakent Tıp Kliniğin’de Dr.Birsen Birgül’e gidiyorum. Kendisinden son derece memnunum. Çok ilgili ve iyi bir bayan. Özel telefonu ile bir durum olduğunda pazar sabahı dahi cevap vermişliği vardır. 3 haftalıkken öğrenip gittiğimde bile ultrason resmini vermişti 😊 Muayene ücreti 150 tl.
Papatyya iremlij sgk sı olmayanda aynı şekılde mı muayne ücreti bı bılgınız varmı ? Sızın sgk nız varmı ??
Teacher-mom zynp55 evet ben de ona muayene oldum çok şirin bir kadın maalesef öğretmenim ve bir kez tek gidebildim o da 15 tatilde aklımda o var doğum için inşallah güzel bir doğum olur onunla 🥰🥰
Esray_ Mikmik Merhaba, ben medicalpark nagehan yılmaza gidiyorum oldukca memnunum. Medicanada Bülent Sürücü var ona da gitmiştim ikisi de alaninda çok iyi. Nagehan hanımın muayene ücreti 265 tl diye hatırlıyorum. Bülent beyin güncel fiyatını bilmiyorum.
Sibel- @Mikmik hayırlı olsun Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah medicanada Sevinç Bilgin var herşeyi detaylı bi şekilde siz sormadan anlatıyo cok güzel bilgilendiriyo ilgileniyo muayene ücreti 185tl sgk olanlara olmayanlara ne kadar bilmiyorum
Zyneepemree Mikmik hayırlı olsun öncelikle☺️ Ben Anadolu Hastanesinde Özge Piri Mantara gidiyorum gayet memnunum . 175 TL muayene ücreti değerlendirmeni tavsiye ederim ☺️