Mom041 Ya bi insan kaç dk da bir tuvalete gidebilir ki bıktım yıldım… sürekli aşağıda sürekli tekme attıkça çişim geliyor 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
suscarparimm Mom041 Çıkıp salona girmeden geri döndüğümü bilirim 😂 Ve sanırım bu konuda hiç birşey yapamıyoruz
Glbnpk Mom041 kaçıncı haftanız? Ben 29. Haftadayım. Geçen ay hareketler çok azdı. Şimdi aniden arttı. Biraz da huyluyum gıdıklanıyorum ve dediğiniz gibi sürekli tuvalet ihtiyacım oluyor.
Mucizepamugum Mom041 bazen oluyo daha ellerimi yikarken tekrar geldigini hissediyom giriyorum enfeksiyon olmadigi surece normal ben suyu cok sevdigim icin cok giriyorum 🤗
suscarparimm Mom041 En korktuğum şey dışarda yakalanmak o yüzden pek dışarı çıkma taraftarı değilim 😂
Mom041 suscarparimm valla dışarısı çok sıkıntılı tuvalet garantili bi yer olmalı yani hayır anlamadığım cidden bu çocuk hep aşağıda ve hep torbama vuruyor sanki. O vurdukça tuvaletim geliyor
Yf12 kuselcin bence en iyi sonda takmak😂😂 günümüz lavabo da geçiyor Allah yardımcımız olsun bayanlar hayırlısıyla hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız lavabo sitreside biter inşallah 🤲🤲
ecemeric Mom041 yakında tuvalete yatak yorgan aticam bu gidişle. Hele geceleri sürekli yataktan zar zor kalkıp gitmek bitiriyor insanı
hellobaby0 Mom041 valla dışarı çıkacağım zaman su falan içmiyorum ama yine de 2 adım atıyım geliyor dışarıda bir yere girmek te olmuyor
umyahsen hellobaby0 wc konusundan en çok bundan muzdaribim😅 yarım saatlik bir yürüyüş için çıktığımda daha apartman kapısından çıkmadan geliyor 😅 evimizin karşısındaki markete gitmeyegörim yeterki 😅
kuselcin Yf12 benim son 12 gün özlediğim şeylrrden biriside yüz üstü yatmak tuvalet kapısı görmek istemiyorum 😅
Mervuras26 Mom041 36. Haftadayım geceleri saat başı WC malesef , sanırım bebeğe hazırlık bünyesel ☺️ Daha erken haftalardaki arkadaşlar uyuyabiliyorken paso uyuyun 😁
Egemeninannesi1 Mervuras26 uyku sorunu başladı bende de 32+2 deyim ve artık sinirlerim bozuluyor ya resmen uyku kalmadı birkaç saat ile gözlerim cin gibi açılıyor eşim mışıl mışıl kıskanıyorum 🤣😢🤰🏻
Gulsah54 Mom041 😂😂😂 bennn aynn valla tuvalete taşınmaktan yıldım kac haftalıksın ben 38deym vurdukça suyum patlıcak gibi geliyor 😁