Elsa8642 Arkadaşlar 25 haftalığım doktor şeker testi istedi 75 mg lık ve İstanbul avrupada devlette yapan hangi hastaneler var birde Özelde yaptıran varmı fiyat nedir yardımcı olursanız çok sevinirim
_glc1991 Elsa8642 ben bezmialem vakıf üniversitesi hastanesinde yaptıdım fatifte özele gidiyordum bıraktım devlette bedava ne güzel özele para yedirdim okadar
Gzdnnnnur Elsa8642 Glikozu eczaneden kendin alıyorsun canım özelde yaptırdım ben Ardından idrar kan testi falan 68 TL ödedim
Bsraa35 Elsa8642 sağlık ocağınıza sorun yapıyorlar bende sabah sağlık ocağında yaptırdım doktorunuz kaç ml glikoz yapacağınızı söylesin ücretsiz yaptırın
ozg01 Elsa8642 Mersin’de özel bi hastanede 50 TL ye yaptırdım glukozu kendileri verdi iki kere de kan aldı
Sedasmsk Elsa8642 devlete sira bulabilirsem devlette yaptircam ama bulamazsam mecbur ozelde yaptircam
Babyhappy58 Elsa8642 devlette sıra yok canım alamıyorum ben varsa da yani özelde yaptırdım 200 küsür dü muayene ücretiyle beraber
Babyhappy58 Sağlık ocagı da yapıyo ama 2 gün arayla bana ebe ugrasma hastanede yaptır dedi aç geleceğin gün kolayda tok geleceğin gün Bi sürü çikolata recel vs yemen gerekiyor dedi ugrastırır dedi