Munzurrrrr Kızlar bebeğin kıyafetleri için hangi deterjanı alayım araştırma yaptım genel de baby me sıvı abc sıvı olanı bir de duru granül öneren çok.. Şampuan olarak da dalin pek temiz içerikli değil uni ve baby me önerildi kararsız kaldım ikisi arasında
Gigy Munzurrrrr kıyafetler için Dalin Sıvı deterjan hassas ciltler için olanı aldım,çokta memnun kaldım ,burada da çok memnun kalan arkadaşların yorumlarını okumustum , şampuanı da sanırım uni baby almıştım henüz kullanmadım
Bilge44 Munzurrrrr Duru Granül ile yıkadım tüm eşyaları ben. Mis gibi oldu🧼Tekstil kiri gitti bembeyaz oldular. Ama uzun program değil de 30° kısa program olursa biraz sabun kalabilir, ekstra durulama yaptım ben.👍🏻 Sonradan da Uni Baby sıvı deterjan ve şampuanını almış eşim indirimden görünce. Kullanalım bakalım hayırlısıyla. Zamanla fikirler değişebilir stok yapacak değiliz zaten😍
Glbnpk Munzurrrrr siveno aldım ben. İçerikleri tertemiz. İçim rahat o yüzden. Bir de bulaşık deterjanını aldım. Bebeğin malzemelerini yıkamak için. Genel temizlik için de spreyini aldım. Odasını onunla silicem.
prenses_annesii2603 Munzurrrrr kıyafetler için üni baby kullanıyorum memnunum ve şampuan için Sebamed Bebek şampuanı gerçekten çok iyi
ilkannelikkk Munzurrrrr Duru granül makinede kalıntı bıraktı bu yüzden hiç beğenmedim bidaha almam sıvı alırım. Şampuan olarakta sebamed aldım 👍🏻
Ozge20ulu Dukuko yanlış anlamassan doktorlar yumuşatıcı kullanmayın diyolar özellikle yeni doğan için ,🥰
Ozge20ulu Munzurrrrr baby me aldım deterjan ablamda onu kullandı Şampuan da ilk zamanlar mustela almayı düşünüyorum sonrası Allah kerim
Dukuko Ozge20ulu Yok şekerim niyr yanlış anlayım, ilk kez yıkadığım için kullandım ve herşeyi ütüledim bundan sonrası için bebeğimin tepkisine göre hareket edicem tabiki.
aydasmge Munzurrrrr Merhaba bende uzun bir zaman deterjan ve şampuan konusunda çok araştırma yaptım. Siveno baby sıvı çamaşır deterjanını öneririm. Hem bebeklerimiz açısından içeriği temiz bir ürün çoğu markaya göre. Önemli olan da zaten temiz içerikli ürünler kullanmamız.
Elifaltun Munzurrrrr deterjan olarak baby me aldim sampuanda uni baby ilk cocuklarimda onu kullanmistim simdide onu dusunuyorum
enisenalbant Munzurrrrr bıgün aldım ben de uni baby granül olandan aldım şampuan olarak da uni baby yenidoğan aldım 😊
Gulsah54 Munzurrrrr deterjan civilden alıyorum dalın sıvı deterjan ve yumusatıcısı sampuanda dalinden çok memnunum