sumin 35+4gunluk hamileyim ancak bebiş 37+4gorunuyir 2hafta ilerden gidiyor bu durumda olan var mı ? Doktorunuz doğum için bişey diyor mu ??? Erken doğum gibi ?
1PrensAnnesi sumin benim bebeğim önde gidiyor ama bu erken doğum olmuyor ki gelişimi önde olduğu için gelişime göre normal doğuyor ki zaten hesaplamayı da ileri tarihten yapıo doktorum💙
Gulnur sumin 23 haftaligim doktorum kilolu ve onden gttgini soyledi ama dogum icin brsey demedi erken dogum falan diye
gizemmm sumin aynen erken Doğum sayılmıyor sadece tarih erken oluyor benimde öyle çünkü son adet tarihine göre 33 üm ama ultrasonda 34
OlgaArslan sumin benimde önde gidiyo 30 haftalıkken 33 haftalık demişti doktorum şuan 33+3 olduk salı kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek
sumin Yani kilosu da önden olduğu için 4kiloyi geçecek gibi öyle olunca da normal doğum olmaz . Yani benim doktorum 4kilonun üstünde dogmasin dedi. ona göre suni sanciyla falan doğum yapacağım heralde
sumin OlgaArslan doktora gittikten sonra bizede bilgi verir misiniz merak ettim ne diyecek yani 40.haftayi bekleyecekmi? Bide bebek bekleyecek mı bakalım 40.haftayi🙂 biz kendi planimizi yapıyoruz ama 😉
OlgaArslan sumin canım ben şimdi doktordan geliyorum normalde 33+5 ama 36+5 haftalık görünüyomuş. yİnede adet tarihine göre doğum olacakmış bebiş erken gelmediği sürece tabi 😄 ayrıca benim mecburi sezeryan olacak ve üstelik nst de sancım çıkmasına rağmen 39 da sezeryan olursun dedi
melgimmm sumin benmde 34+3 ikin haftam ultrasonda 37+2 cikiyo bebegin iri dedi doktor benmde en merk ettigim sey sezeryan yaparz 4 gcerse dedi hngi trihe gre yapr sezeryan yaprsa
Brnumut sumin bende 36 haftalığım ama bebeğimin gelişimi 38 haftalık. Bu nedenle Doğumum 22 aralık görünüyor. Hatta o tarihten önce doğuracagımı düşünüyorum. Karnım çok aşağı indi. Kasık agrımdan yürüyemez oldum
Pambuk Benim bebeğimde yaklaşık bir buçuk hafta önden gidiyor. Doktorum doğum haftasının değişmeyeceğini ama belirli kiloyu geçerse sezeryan olabileceğini söyledi. Sanırım önemli olan bebeğin boyu kilosu değil organ gelişiminin tamamlanması.
sumin Doktor bakacak artık gelişimi tamamlandı 40.haftayi beklemeden doğumu yapacak yani 4kiloyu geçerse de sıkıntı olabiliyormus sağlık yönünden . Bakalım hayırlısı artık bende 4kiloyu geçmesin istiyorum.sağlıkli doğsun da artık
Elifece sumin ne yiyorsunuz nasıl besleniyorsunuz acaba ? Benim bebeğim 10 gün geride . Acaba beslenme ile alakalı mı
sumin Beslenme ile alakalı değil benimki bende uzunum esimde kalıplı biraz ondan heralde bizimkİ yoksa ben resmen diyet yaptım hamilelikte
Sempatik sumin canim benimde ole bebek önden gidiyo en son adet tarihim agustos 15 ama benim gebelik temmuzdan mis bisey olmuyo simdilik ama sorun olmaz inşllah
TCEssBahar Benim bebeğimde önden gidiyor 2 hafta 37 haftalık hamileyim ama o önde gidiyor. Doktor anne ve babanın genetik yapısıyla alakalı dedi yemekle bir ilgisi yok. 4 kiloyu geçerse sezaryen doğum oluyor dedi sadece erken doğar demedi
sumin TCEssBahar açıkçası ben 4kilonun üstünde olmasını istemiyorum.eger gelişimini tamamladiysa suni sancı verip normal doğum yaptırabilir yada sezeryan. Biraz da dışarda büyüsün🙂