MinikKalbimmmm Merhaba hamişler, hamileliğinin 28. Haftasından itibaren uçak yolcuğu yapan var mı aramızda? Yolculuğunuzda herhangi bi rahatsızlık yaşadınız mı nasıl geçti? 28. Haftadan itibaren doktor raporu istiyo havayolu şirketleri o raporu almış mıydınız?
Betuledem MinikKalbimmmm ben de merak ediyorum, kısmetse 29 ya da 30.haftamda memlekete gideceğim. Raporu uçağa binmeden ne kadar süre önce almak gerekiyor acaba
Seda-34 MinikKalbimmmm ben de 32+2 deyim canım yarın seyahat edicem inşallah. Evet pegasus dışındaki tm uçak firmaları 28. Haftadan sonra rapor istiyor. Ben de geçen gün aldım doktorumdan raporu. 3 saatten az olan seyahatlerde hemen herkese veriyoruz ama 3 saatten fazla sabit oturmak iyi değil o yüzden yolunuz uzun olsa sorun olabilirdi ded doktorum.
Sametgizem MinikKalbimmmm 28. Haftamdan sonra antalyadan İstanbula seyahat ettim. Doktor raporu aldım. Rapor 1 hafta geçerli oluyor. Raporda uçakla seyahat etmesinde herhangi bir engel yoktur ibaresi bulunması gerekiyor.
Tugcece MinikKalbimmmm ben 34 haftamda uçakla seyahat ettim rapor aldım ama Pegasus bu konuyu pek önemsemiyor THY rapor konusunu önemsiyor.
MinikKalbimmmm Betuledem sanırım raporu gitmeden 1-2 gün önce almak daha mantıklı. Açıkcası bende bilmiyorum ama öyle yapmayı düşünüyorum ben😁
Seda-34 Betuledem 1 hafta geçerlilik süres var canım. Ben perş. Günü aldım yarın seyahat edeceğim inşallah
Ryhnm 15 gün önce İstanbula gittim pegasus falan 34 35. Haftaya kadar istemiyor rapor 33 haftalıkken gittim bnde
MinikKalbimmmm Ryhnm herhangi bi rahatsızlık hissettiniz mi uçuş sırasında? Ben yurt dışında yaşıyorum 28. Haftamda istanbula gelip 30. Haftamın içindeyken dönmeyi düşünüyorum. Yurt dışı olduğu için isteyebilir rapor diye düşündüm thy ile gelicem
Ryhnm MinikKalbimmmm yani kısa mesafe 1 saatlik yoldu benimki doktorum bol şeyler giy falan demişti rahatlık açısından bir rahatsızlık hissetmedim ama kısa mesafe olmasına rağmen ayaklarım cok şişmişti
Ryhnm MinikKalbimmmm evet yurtdışındaysanız isteyebilir onuda Bi hava yolu şirketini arayıp sorabilirsiniz bilgi veriyorlar
MinikKalbimmmm Ryhnm benim uçuş süresi 2 saat sürüyo bende bol şeyler giyeyim o zaman 😬teşekkür ederim
MinikKalbimmmm Seda-34 2 saatlik bi uçuş olcak benimkide sorun olacağını sanmıyorum ama dün burdan bi arkadaşıma izin vermemiş doktoru baya korkutmuş bende merak ettim yolculuk yapanları. Teşekkür ederim☺️
MinikKalbimmmm Sametgizem uçağa binmeden bir iki gün önce almayı düşünüyodum bende raporu. teşekkür ederim ☺️
MinikKalbimmmm Tugcece bende thy ile uçuş yapıcam rapor mecburi gibi görünüyo bu durumda ☺️Teşekkür ederim
Tugcece MinikKalbimmmm Uçaktan indiğmds biraz basınçtan kapalı kaldı kulaklarım bebeğim tekmeler attı az biraz kasilmistim ama bir sıkıntı yok şuan 38 haftamdayim
MinikKalbimmmm Tugcece hafif de olsa etkileniyodur bebek ama büyük sorunlar oluşmasından korktum ki oluşmuyomuş seyahat eden herkes memnun☺️Teşekkür ederim
Kelebek45 MinikKalbimmmm 29.haftamda sunexpres ile İzmir’den Adana ya gittim 30.haftamda da döndüm rapor istemediler herhangi bir sıkıntı yasamadık şükür
Kubrabekir MinikKalbimmmm 28 haftalıkken batman istanbul uçak seyahati yaptım iniş sırasında midemi attım bi kötü oldum. Doktordan rapor almıştım gidişte raporu soran olmadı ama dönüşte Anadolujet ti raporu göstermemi istedi. Rapor bı arada bi haftalık oluyo bilginiz olsun ben 6 gün kalıp döndüğüm için sıkıntı yaşamadım dönüşte daha iyiydim bu arada :)