Demett16 Kubrabekir aynen sağlıklı olsunlarda kilo verilir sonrasında 🙂 hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah🤲
svksym 31+3 olduk 9 kilo aldım fazla mı kızlar 2 kilo 3 kilo alanlara hayret ediyorum gerçekten iştah mı yok ben dünyaları yesem yetmiyor 🤣🤣
Nly_csr 17+ 5 olduk ve kilo hiç almadım aksine yaklaşık bi 5 kg verdim , bebeğin gelişimi için korkuyordum ama doktorum gayet iyi dedi bakalim mayıs 3 e kadar kontrol yok o zmn ne dicek doktor
Mmerrvee Nly_csr canım ben de 20. Haftaya kadar senin gibiydim ama şükür benim de bebeğin gelişiminde sıkıntı yoktu hala da yok çok şükür. Gönlünü ferah tut, pozitif ol yeter
Rmys9691 Merve50 olabilir ben de 7. Haftadayım mide bulantım var ama bastırmak için yemek yiyorum bünyem kilo almaya yatkın o yüzden dikkat ediyorum ondan sordum neyse napalım edebildiğim kadar edeceğim 😊
Merve50 Rmys9691 her hamilelik kendine özgüdür canım hiç kafayı takma evet kilo biraz can sıksa da karnında bi can var hareketlerini hissettikçe hiç umrunda olmuyor Doğumdan sonra verirsin bi güzel 🥰 şimdi hamileliğine ve bebeğine odaklan ♥️