azraaaaa Korkulacak bişey değil canım ilaçla kontrol altına alınır hamileliğe bağlıda çıkabiliyor bi baktın kendiliğindende düzeldi ama takipte kal tabi doktorunda benimki kendiliğinden düzeldi ama sınırda çıkmıştı benimki ilk 4 ay takip edildim
umaydurununannesi mummy_ ben 12 haftalıkdan berı ılac kullanıyorum bebegın zeka gelısımını olusuz etkılıyo demıstı
miracle7 mummy_ TSH ve serbest T3 ile birlikte değerlendirilmesi gerekir, Dahiliye hekimine görünmenizi öneririm.
mummy_ miracle7 şimdi farklı bir kadın doğumcuya tahlilimi gösterdim dediğiniz gibi tsh değerine göre normal değeriniz dedi. İlaç vs vermedi.
Deletedmom_5 mummy_ Hamilelikteki hormonlar yüzünden yükseliyor gayet normal her hamilelikte yükselir 2.5 üstü biraz fazla kabul edilsede 5 in üstüne çıkılmaması gerekir
CeyhunMelikeMislina Busracobann canım bende şimdi sonuç aldım düşük çıktı ne gibi etki oluyormus bebekte bişey dedi mi doktor
Busracobann CeyhunMelikeMislina zeka gelişimini etkiliyormus ilaç başlattı doktorum bana hemen ve cok önemli dedi bebek için
mummy_ Umi21 kendi doktoruma Cumartesi gideceğim ama bu sabah farklı bir doktora tahlil istemek için gittiğimde sonucu gösterdim TSH değerin normal olduğu için dengeliyor birbirini dedi.
lentil Buseylul ilk ay 50 mg idi 4 e düşmüştü bu ay gittiğimde doktor 75mg a yükseltti. 20 mayısta tekrar gideceğim bakalm kaç oldu. Sizin kaç ve kaçıncı haftadasınız
Susamtanem2 Busracobann merhaba benim serbest t4 0.63 çıktı tsh normal ilaçla kaça yükseltiniz ne kadar süre kullandınız
Susamtanem2 Tazeanneyimben TSH da düşük mü cikmisti benim T4 0.63 çıktı ama TSH normal Dr sorun değil dedi kararsız kaldım