Gulsahseyreek gokcediyorki valla yengeminde iki tane koca kizlari var 12 13 yas ikisi de iki sene oldu doguralı yaşı var orta yaş heralde menpz oldm sanmış az kanaması olms arar ara kilodanda anlamams bigun gdiyo menopozmuyum dye bi gdiyo 5 aylık suan iki yaşında bebeği biraz kuvezde kalmsti ozmanlar ama cok sukur elbet ogrenyor insan
bademsekeri42 gokcediyorki Çok iyi anlıyorum seni bende polikistikim 4-5 ay gelmese kalkıp test yapmam yani. Ama bu haftaya kadar karnınızda büyüme ve hareketi hissetmediniz mi
gokcediyorki bademsekeri42 8 ay olmadığım zamanları biliyorum polikistik over çok can sıkıcı bı durum başlı başına kontrol hapları testler tahliller söktürücü haplar vs. Test yapiyosun hep negatif artık yapmak istemiyosun bı sure sonra 🥺
gokcediyorki Lavinyaaaa Kafanda tamam artık tedavisiz olmaz bu iş deyince her belirtiyi başka birşeye yoruyor insan😁 test yaptım gorumcemin ısrarı üzerine biz hala 1 ay 2 ay filan sanıyoruz. Daha evvel takibimi yapan bir doktor var ona gittim kadın gülme krizine girdi ultrason başında zaten 🤣
Lavinyaaaa gokcediyorki hahaha ayy çok tatlı yaa 😂 helal olsun valla 😂 neyse ki kolay bi hamilelik geçirmişsin gerçi artık öğrendin ya piskolojik olarak hamile moduna girip ay off öff şuram ağrıyo burama böyle olmuş şu oldu vs vs demeye başlarsın 😂 Sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah 😁💕
Gulkubra_ gokcediyorki ya çok sevindim inanın ki sizi çok iyi anlıyorum. Sağlıkla gelsin insallah. Cinsiyetini öğrenmek içinde beklemek zorunda kalmamisiniz bizim gibi 😇😊
bademsekeri42 gokcediyorki Evet evliliğin başında bende öyleydim test yapa yapa bıkmıştım 6 ay gelmediğini bilirim bende … Söktürücüler doğum kontrol hapları çok yormuştu beni ve vücudumu 4. Senenin sonunda tüp bebek yaptırmaya karar verdik çok şükür ilk denemede tuttu.. Senin ilk gebeliğin miydi
gokcediyorki Sorma bugün ogrendim ertesi gün cinsiyetini öğrendim aylarca bekletmedi beni 😁😁😁 dediğin de doğru öğrenene kadar hem ayakta yoğun tempoda çalıştım hem otobüsle hergun 2 saat yol gittim geldim. Sanırım birçok şey psikolojik 🐱
[silindi] gokcediyorki rabbim nasip edince sık sıkı tutunmuş sana yataktan kalkamayanlar var Allah herkese hayırlı evlatlar gebelik ler nasip etsin. Çok hoş bir hikaye…
Gulkubra_ gokcediyorki Bende geç öğrendim 3 aylık olduğunda öğrenmiştim bebisimizi şuan 36 haftalık olduk . Bende de sizin gibi polikistik kist vardı ve doktorun biri bana senin çocuğun olmaz demişti. Ve çok şükür bebisimiz oldu. Çok.sukur ki. Çok sevindim.sizin adınıza da . Rabbim sağlıcakla kucağınıza aldirsin
Gulkubra_ defnosunannesi_ Bende bu şekilde geç ogrendim inanın hani insanin bi beklentisi olmayınca . Bulantı yada baş dönmesi başka şeye yoruluyor 🥰😅
Gulkubra_ gokcediyorki inanın bizde bu şekilde olduk ve tabi araya pandemi girince insan bebek konusunda sonraya atabiliyor ilerde diye düşünüyor. Ama oluncada oluyormuş. Çok sevindim inananın. Bende bu şekilde geç öğrenmiştim. Insan ilk inanamıyor. ’taki o ultrasyonda ki görüntüyü gorunceye kadar
Glbnpk gokcediyorki hayırlı olsun. Yarısından fazlası geçmiş bile 🙈 ultrasonda anladılar mı 24 haftalık olduğunu?
gokcediyorki Glbnpk Evet zaten tam okadar zamana tekabül ediyor son adet tarihim 😊 şak diye kizz olduğunu gösterdi 🐣
[silindi] gokcediyorki harikasın. İnsan kendini çok dinleyince evham yapıyor. Sen iş tmposunda anlamışsın o vakit. Hayırlı olsun. U arada =)
Bb1 [silindi] Allahım sağ salim kucaığınıza almayı nasip etsin☺️ Çok sevindim sizin adınıza.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Glbnpk gokcediyorki insan vücudu bambaşka tepkiler veriyor her duruma olduğu gibi gebeliğe de. Ben de hamile olduğumu anlamamıştım ama ağrıdan duramıyordum mecbur doktora gittim öyle öğrendim 😅
gokcediyorki [silindi] Çok teşekkürler. Allah nasip edeceği zamanı biliyor birtek. “ Olur ki, hoşunuza gitmeyen bir şeyde sizin için hayır, yine olur ki hoşunuza giden bir şeyde de sizin için şer vardır. Allah bilir, siz bilmezsiniz.”👐🏼