Goksugul Kızlar merhaba ilk kez buraya yazıyorum. Az önce ilk kez göbeğimin çıktığını göbek deliğimin gerildiğimi farkettim.10 haftada normal mi sizde göbekler ne durumda?☺️
minime-baby Goksugul genelde o şişmenin adet olamamaktan kaynaklandığı söyleniyor. Mesela sabah aç karnına olduğunuzda sırt üstü yattığınız zaman çıkıntı yoksa o bebek olamaz çünkü o daha çok aşağıda 10 haftada yukarı çıkması biraz zor
Esra_yvz99 Goksugul Merhaba canım bende 11 haftaya yeni girdim benimde cok hafif sertlik siskinlik var kendini belli etmeye başlıyo galiba 😊😇
Denizyildizii Goksugul sanmıyorum gazdan dolayı olabilir o haftalarda çok gaz oluyor çünkü. Sırt üstü yattığın da karında sertlik varmı. Böyle top gibi bı sertlik olur karın çıkmaya başlayınca oda 18 20. Haftalarda falan anca
aryabaran Ben zayıf biri sayılırım 12. Haftamdayım kasıklarımdan göbeğime doğru hafif şişme var özellikle sırt üstü yatarken rahmimi hissediyorum göbeğimin alt tarafında
aryabaran Goksugul yani net olmamakla birlikte yüzde 70 erkek dedi doktor ama bir iki hafta sonra tekrar gidecem artık aynı şeyi tekrar söylerse kısmet 🤷🏻♀️